Jacob del 51

Vampyrerna virvlade runt mig, jag såg hur de alla frestades av Elena och ville äta henne. Deras blickar drogs mot henne då jag högg efter dem. Men de var får många. Seths medvetande mötte mig i mina tankar.
Seth, fort!, skrek jag och högg efter en stor muskolös man.
Seth hade redan börjat springa, sedan kom Sams medvetande också, men jag såg att de var långt borta. De skyndade sig, ingen av de var tillräckligt nära eller hade tid att ropa efter de andra i flocken
Jag kastade en blick mot Elena och såg henne stå med stora, skräckfyllda ögon. Hon skakade jätte mycket, nästan marken under henne började skaka också.
Få dem bort från henne, befallde Sam oroligt.
Den korta sekunden då jag lyssnade på Sam högg en av kvinnovampyrerna tag i mig. Den höll sina armar runt mig och jag fick panik. Jag såg långt borta hur Elena böjde sig ner och tog upp en vass sten.
"Ni får inte min Jacob", viskade hon och höjde skakandes stenen. Hon skar ett lätt snitt med den i sin underarm och rött klibbigt blod började rinna fram.
"Nej", morrade jag och vampyren som höll mig höll hårdare, mina revben höll på att gå av. Den stora läskiga muskolöse mannen hade redan sprungit fram till Elena på en sekund och borrat ner sina tänder i hennes arm. 
Elena föll ner på marken och vampyren fortsatte sitt hetsiska drickande.
Kvinnorvampyren slängde iväg mig, jag flög ett antal meter och hamnade nedanför kullen. Jag såg de andra vampyrerna flockas runt Elena sedan kom ett högt och ilsket vrål och Seth och Sam hoppade på vampyrerna. Jag hade inte märkt att de var så nära. Men det var för sent, Elena var biten.
Jag reste mig försiktigt, skakandes och sprang det fortaste jag kunde mot Elena. De andra vampyrerna slogs mot Seth och Sam nu, de hade redan avklarat en. Jag var en så dålig varulv. Edward och Emmett kom ut springandes i skogen som små skugor, de förintade varsin vampyr hur lätt som helst.
Jag tittade ner på Elena, vars ansikte var helt vitt och hennes arm var helt uppbiten.
"Jacob", stammade hon tyst. "Det gör ont" Hon skrek högt och gällt.
Jag lade mitt stora huvud bredvid henne, bara för att vara nära och trörsta henne.
"Jacob vad händer?", sa Edward och gick mot oss.
Jag tänkte på det som hänt och Edward studerade mina tankar med en bekymrad min. Elenas kropp bredvid mig slappnades av och blev slapp.
"Vi tar henne till Carlisle", mumlade han och tog upp henne.
Jag brydde mig inte om att morra, bara Carlisle kunde rädda henne. Skulle hon dö eller bli som en av dem?


Happy new year

Kan ni fatta? Det är sista dagen på året 2010. Det är så jobbigt när åren går så jävla fort. Snart är man väl gråhårig och bor på ålderdomshem ... hemska tanke D:

Aja, igår såg jag på Van helsing som gick på 6an. Den var skit bra! Var lite skeptisk i början för vampyrer är så jävla uttjatat pga twilight men den där filmen var så mycket bättre! Vampyrerna var skit farliga, de såg väldigt läbbiga ut ibland och de var mer som riktiga vampyrer. Inte som fake-Edward. Det var de som var så coolt, de bodde i Transylvanien, folk ville utrota dem, ehm, de var onda. Så ska de vara, man ska inte som Bella gifta sig med dem. Det har Meyer fått om bakfoten. Vampyrer är farliga ( även fast de inte finns, men de 'riktiga' i sagor ... typ )

                     

Ikväll blire som vanligt, ska vara hemma och fira med familjen. I år har vi inga raketer, vi har haft det förut ibland innan vi fick hundarna men Greta, den äldsta hunden, är jätte rädd. Man tror nästan att hon ska dö för hon ligger och kan inte andas och är jätte stressad. Detär jätte jobbigt. Vi tänkte vara på landet men det blir tråk för mig som älskar raketer. Vi skulle köpt speciella piller till Greta men det var tydligen inte bra för dem så vi ska ha bommul i öronen på henne och kanske ha dem på toaletten nere, där det inte är några fönster. Men det dåliga där är att man hör genom ventilen. Man får väl täppa för där eller nåt.

Aja, sitter med hårinpackning i håret så jag ska gå och skölja av det och läsa klart Utvald, tredje house of night. Den är skit bra men jag har tappar så mycket förtroende för huvudkaraktären Zoey, hon är en jävla bitch asså. Tyvärr ....

Men, ni får ha det så mys idag! :D


Elena del 50

Jag och Jacob vandrade på i en halvtimme, hand i hand. Han hjälpte mig över stora stockar som skräpade i skogen, han vände sig ofta mot mig och log och hans ögon glimmade. Till sist kom vi till en gräsklädd kulle, här och där låg gråa stenar i olika storlekar och glittrade i solskenet.
"Det här var trevligt", sa han och skrattade.
"Aa", sa jag och stämde med i hans skratt. Hans skratt klingade som musik i mina öron.
Han vände sig mot mig och lade sina stora armar runt min midja. Min mage pirrade men det var inget obehagligt pirr. De var ett lyckligt.
"Jag älskar dig", sa han och jag kände hur mina ben nästan vek sig.
"Jag älskar dig också", sa jag och kände hur rodnaden spred sig över mitt ansikte.
Sedan skedde det som jag längtat så innerligt efter. Han böjde sig ner mot mig och hans brännande läppar nuddade vid mina. Jag lade mina armar om hans hals och kysste honom tillbaka.
Ett knastrande ljud av brytande grenar hördes alldeles bakom mig och jag hörde hur Jacob morrade i strupen. Han släppte taget om mig och gick ett par steg framåt och ställde sig i försvarsställning.
"Stå still", sa han lågt.
Jag tittade mig oroat omkring. Vad var det som hände?
Sedan såg jag hur Jacobs kropp blev större och bekläddes med päls, hans kläder slets sönder och stora tassar dunkade i marken. Han var förvandlad till en varulv.
Fem vita människor dök fram i skogen framför Jacob. Allas blodröda ögon var riktade mot mig. Jag stirrade på dem tillbaka och rädslan spred sig utmed min ryggrad. De var vampyrer. Jacob tog ett högt språng emot dem och vampyrerna skingrades och sprang runt så fort att jag knappt kunde se dem.


30 december

Hej!
Har nu under morgonen läst lite, som vanligt. Sedan kollade jag på de tre sista avsnitten på Merlin säsong 2. Seriöst, finns ingen bättre serie. Enligt mig. Den har allt. Magi, ehm, söta killar ..., den utspelar sig för länge sen, ehm. Ja. Den äger helt enkelt.

Kan ni fatta att det är 30e december idag? Asså, jisses. Den här året har verkligen sprungit iväg. Va fn har man gjort i år? Ehm, gick ut nian, Turkiet i juli, gymnasiet. Mm, thats it. Och liksom, 2012 går världen troligen under så man får nog ta vara på tiden som är kvar. Om jorden gör det så att säga . . .Det här avsnittet såg jag nyss. Draken, Kilgharrah tar ut sin hämnd på Camelot. Fett sorgligt avsnitt. Och Merlin är söt ...


Bildbrist . . .

Och på lördag, eller söndag så ska jag åka till landet i typ en vecka. Ska nog ta med mig skidorna och åka runt lite. Jag får hoppas att jag inte kör in i träd som vanligt. Hundarna är alltid i vägen och för att inte köra på dem måste jag alltid köra av vägen och ja. Krascha.

Skriver manus

Min favorit serie är Merlin. Den handlar om en kille, Merlin, som besitter magiska krafter. Hans mamma skickar honom till Camelot där han får bo hos kungens livmedikus. Han kommer i bråk med prinsens, Arthur, och räddar hans liv så han blir hans tjänare. Han måste hela tiden dölja sina krafter för att kunna fullborda sitt öde. Hans öde är att hjälpa Arthur att bli kung. Det är början på säsong 1. Den djupnar ännu mer när magiska djur dyker upp och en massa problem. Merlin ställs jämt på prov och han får dock hjälp ibland av draken som gömts under Camelot. Kanske ska säga att Uther, Arthur Pendragons pappa, har förbjudit magi i riket och alla som använder det blir straffade med avrättning.

Ja, som jag sa i förrigår kanske det va så ska de visa repris på merlin säsong 1 och 2 innan säsong 3. Den börjar lördagen den 22 januari på Svt1 kl 18.15

Så, till manuset. Jag har under några dagar grubblat över en idé jag fått. Jag sitter och kollar på merlin säsong 2 som jag fick i julklapp och det gjorde att min hjärna malde på och kom på en brilliant idé. Tycker jag iaf ^^
Så, jag har suttit nu i kanske en timme och skrivit början. 2 scener. Jag vet exakt hur jag vill ha det men det är så svårt att skriva ner och få med allt, miljö, kameravinklar och hur skådespelarna ska liksom uppföra sig.
Ja, så jag skriver er parodi. Man kan väl säga att jag är parodiernas drottning eller någonting. Men det är bara test liksom för sedan ska jag skriva min egna berättelse i ett manus. Då äre ingen parodi.

Arthur, Uther, Gwen ( tjänsteflicka ), Morgana ( Uthers skyddsling, hon är magiker också ... ) och längst fram Merlin.


Elena del 49

Jag satt vid köksbordet och klamrade mina kyliga fingrar mot en kopp citronte. Mamma satt sur framför mig med ansiktet vänt mot fönstret. Ljuset reflekterade i hennes ögon, det såg ut som om de lös. Jag hade precis berättat att jag skulle ut med Jacob. Hon hade svarat att hon inte tänkte låta mig slippa ut, men pappa hade kommit till min räddning och lugnat ner henne. Men hon var fortfarande sur. Alltså, jag fattade inte. Varför var hon så sur på Jacob?
Jag hörde en moped brumma nere på vägen och svänga upp mot oss. Den bromsade på vår gård och motorn stängdes av.
"Jag går nu", sa jag och lämnade min orörda kopp.
Mamma gjorde en konstig knyck med huvudet och fortsatte stirra mot fönstret.
"Hejdå", sa jag stelt och gick och tog på mig mina skor. När gympaskorna var påsnörade satte jag på mig min jacka och gick ut.
Jacob stod lutad mot sin moped och såg väldigt självbelåten ut. Han log sitt vita, vackra leende och sträckte ut armarna. Jag tvekade inte en sekund, jag sprang direkt in i hans varma famn.
"Ut och vandra idag då", sa han.
Jag log med ansiktet tryckt mot honom. Jag fick den konstiga känslan i magen att det här inte var något jag skulle göra idag, som om något skulle hända. Jag ignorerade det och satte mig bakom Jacob på mopeden. Han sparkade igång den och mopeden gav i från sig ett högt vrål och vi for som två örnar nedför backen. Stranden for förbi oss fort och jag hann knappt titta förrän vi for uppför en backe och den försvann bakom en krök. Jag hade mina armar hårt om Jacobs midja, det kändes mysigt. Alldeles för fort var vi framme vid hans hus och jag var tvungen att släppa honom. Mina armar fick gåshud så de möttes av kylig luft.
"Då går vi då", sa han och grep tag om min hand. När hans hud ännu en gång mötte mig kändes det helt rätt att vara här med Jacob just nu.


Katastrof

Hej!
Jag håller på att vända på dygnet, det är inte så bra ... Började dagen med att läsa några kapitel i Utvald, tredje house of night boken. Dom är faktiskt bra, var liite skeptisk först men när man väl kommer in i dem är de så beroende framkallande. Men jag läser dem ju på svenska, borde läsa mer på engelska men det blir inte samma upplevelse för jag fattar inte varje ord. Är ingen expert på engelska.

Idag är ÄNTLIGEN sista avsnittet av bonde söker fru. Denna säsong sög verkligen. Usch. De valde bara ut lite bönder som var lite, hur ska jag säga det här snällt, inte så erfarna ... Eller nåt. De valde liksom ut dem för det blir roligare att se, Nej, så tycker inte jag det blev. Det fanns en söt med men han besökte de inte på gården. Dåligt ...
Och nästa fredag börjar succén lets dance igen. BORING! Är såå trött på det. Förra säsongen såg jag bara lite för det är så himla uttjatat. Jag bryr mig inte ens att han fairytale snubben är med. Alexander Rybak. Ska jag vara ärlig så gillar jag honom inte, var inte så värst förtjust i hans eurovision låt ...Ja, jag borde ta lite nya bilder . . .


SkräckisJag och syrran har vart hos Frida och Emilia idag då. Vi gjorde bland annat denna skräckfilm :D Ni måste se!!

Tisdag

Hej igen!
Igår var jag på bio och såg änglagård. Den var bra men jag kommer inte ihåg de första två filmerna så mycket. Men det konstiga är ju att hon Fanny, som bodde där 16 somrar innan ska ta reda på vem som är pappan och så får hon två sen och hennes dotter får reda på att hennes pappa var amerikanare. Jaja, det kändes liksom onödigt för de kom inte på någon lösning ..

Idag ska vi till Frida och Emilia. Ni måste kolla in hennes blogg, det är den finaste :D

Har inte så mycket att blogga om. På fredag äre nyår, ska fundera ut lite nyårslöften. Efter det ska vi åka ut till landet. :)Biildbriist D:

Och, ska jag lägga upp mer i novellen får ni skriva det ...

SUUUUR!

Hellu!
Just nu är jag riktigt sur! Håller ju på och kollar säsong 2 på film, och nu läste jag att de 22 januari ska de börja visa merlin igen! MEN DE SKA HA REPRIS PÅ SÄSONG 1 OCH 2 FÖRST! Asså, jävla puckon! Jag blir så arg! Har väntat ett halvår och nu kommer jag få vänta 26 veckor till! ( En serie är 13 avsnitt ) Jag får väl kolla på dem själv på youtube ... jävla .... saker ..

Mene, vi ska ju på bio idag! Änglagård! Och innan ska vi shoppa lite, det är ju mellandagsrea :D


Annandag jul

Heej!
Vi var då hos min farbror och sånt igår. Ja, vi fikade, såg på tv och åt julbord. Kul ..
Aja, jag och syrran såg Valentine's day igår. Ja, Taylor Lautner är en dålig skådis. Han är precis likadan som när han spelar Jacob Black.

Jag är väldigt trött, som vanligt, men jag orkar typ inget. Ska ner och läsa eller titta på Merlin. Imorgon ska vi på bio och se Änglagård - tredje gången gillt. Hmm, den är väl en av de få svenska filmer som är bra. Annars äre bara deckare. It sucks.

Lite julaftonsbilder. Ikväll äre Arn på fyran också.

Jacob del 48

Jag gick runt hemma, inspekterade varje rum. Jag kände mig så uttråkad. Jag satte mig ner och kollade på TV men efter bara någon minut var det tråkigt. Jag började vanka runt igen, på jakt efter något att sysselsätta mig med. Det var mitt i sommaren, solen sken utanför och fåglarna kvittrade i från granarna. Min mobil kändes i fickan, jag plockade upp den. Jag tvekade, skulle jag verkligen ringa Elena idag? När hennes bästa vän åkt hem? Ville hon inte vara ensam? Mina fingrar dansade över knapparna, jag kunde inte motstå tanken att få hålla om henne så jag slog numret och satte luren mot örat.
"Tja snygging", svarade hon och fnittrade efter bara några signaler.
"Hej", sa jag och log. "Vill du hitta på något?"
Jag tyckte min röst lät jätte töntig, som om jag vore en 7 åring som bjöd en tjej på dejt.
"Ja visst", svarade hon. "Vad ska vi göra?"
"Vandra runt kaske? Jag kan visa dig var jag brukar vara."
Hon var tyst några ögonblick. "I skogen?" Hennes röst lät nervös.
"Ja, vi kan väl vandra runt?"
Hon svalde. "Okej. Jag kan komma hem till dig"
"Jag hämtar dig på mopeden om några minuter så kör vi hem till mig"
"Visst", sa hon glatt. "Vi ses"
"Hejdå", sa jag och lade på.
Idag kanske det skulle hända.

Gårdagen

Hellu!
Det var jätte kul igår! Vi åt gröt lunch först och skink macka. Sedan på eftermiddagen såg jag en massa film och käkade julgodis. Hemmagjort :D Sedan såg vi på Kalle anka. Det var lite jobbigt för man kan ju alla sketcher utan till så nästa år blire något annat. Aja, efter det hade min bror kommit så då åt vi julmat. Man blev nästan mätt på förrätten, sill, älskar det :) Det var fullt med skinka, köttbullar, prinskorv och massa annat. Efter maten åt vi fika ( då kände man sig verkligen tjockare än tomten ) och såg på julfilm. Nu är det jul igen 3 som gick på fyran.
Klockan sju när Karl-Bertils jul började öppnade vi julklappar. Jag måste ha vart väldigt snäll i år för jag fick 14 klappar totalt, jag och syrran fick smycken av pappa på kvällen också.

Jag fick:
- Merlin säsong 2
- Kläder
- Smycken
- 2 böcker, Harry Potter 4 och 5 på engelska
- Pengar
- 1000 Kr i presentkort
- Klocka
- sockor från mormor och morfar

Ja, de kommer jag ihåg ^^

Har nu på dan kollat två avsnitt på Merlin. Alltså älska den serien <3
Och snart ska vi åka till min farbror för hans fru fyller år idag. Kul att fylla år dagen efter julafton. Mene, vi ska se de sidan av släkten, den har inte vi så mkt kontakt med ...


JulaftonOh, det är så himla mys! Känner ni inte? Jag har värsta myskänsla/julkänsla.
Vaknade i natt runt 1 då jag fick god jul sms. Annars har jag sovit hela natten. Vaknade runt 8 men låg och försökte sova till halv nio. Nu kollar jag på julfilm på trean. 
Vi har en hel del som ska göras idag. Vi ska fixa revbensspjäll vet jag.
Och så tittar man ut och det är fullt med snö ( så klart... )
Hoppas det snöar idag lite, då får man ännu mer julkänsla.

Aja, familjen börjar vakna så jag ska väl ner och käka frukost!

Men ni får ha en riktigt mysig jul!


Nu äre inte långt kvar

Tjenare!
Tänk, imorgon är det den mysigaste dagen på året. Julafton. Som ni har märkt använder jag ordet mys mycket. Det är min grej. Typ.
Aja, min bror kommer som sagt imorn. Det var länge sedan jag såg honom. Men det ska bli så mys (igen) att äta julgodis, kolla på kalle anka och äta julmat.

Äter ni allt på julbordet?
Jag äter nästan allt. Det jag inte äter är typ rödbetssallad, kål, janssons frestelse och gravad lax.
Det är lite synd, mene skinkan är så klart bäst! Det kan ingen neka. Eller jo, de som inte gillar skinka. Hehe ...Oh, Kalle is evil ...God jul <3

Elena del 47

Pappa stuvade in Lailas väskor i bakluckan då vi kom. Mamma stod med armarna i kors uppe på verandan och granskade oss med smala ögon.
"Hej då" ropade Laila till henne och hon vinkade åt henne med en stel hand.
Simon kom utspringande från huset och slängde sig i Lailas famn. Laila pep till och kramade om min lillebror.
"Jag kommer sakna dig", sa han och vägrade släppa henne.
"Jag kommer sakna dig mer lilla pyre", sa hon.
"Jag är inget pyre", skrattade Simon och slutade kramas.
"Jo", sa jag och log mot dem båda. "Ett stort pyre"
Simon vinkade till Laila och gick med långsamma steg. Gud vad dramatsikt det såg ut. Han stannade och vinkade med en sorgsen blick på trappan. Laila låtsades ta upp en näsduk och vinkade med den. Simon vinkade en sista gång och stängde dörren efter sig då han gått in.
"Rolig brorsa du har alltså", sa Laila och öppnade bildörren och hoppade in.
"Nehe", sa jag ironiskt och satte mig bredvid henne.
Hon tittade ut på himlen utanför och suckade.
"Alla med?", frågade pappa och satte sig bakom ratten.
"Alla med", svarade jag och klappade Laila lätt på axeln.
Vi körde i från huset och genom skogen. Laila satt mest och glodde ut genom fönstret under resan och jag satt där bredvid. Nervös. Jag skulle snart lämna min bästa vän för andra gången i mitt liv. Det kändes hemskt. När vi var nära flygplatsen tittade hon äntligen på mig, hon gav mig en sådan där det-här-känns-piss blick och suckade. Gud vad jag skulle sakna henne.

Pappa stannade på parkeringen och bar ut väskorna. Jag och Laila började lunka mot portarna. Jag försökte gå så sakta som möjligt. Ju saktare jag gick, ju senare skulle vårt farväl komma.
Laila tog upp sina billjetter ur sin handväska och gick mot dem och registrerade att hon var här. Det var väldigt lite folk på flygplatsen så det tog bara någon minut.
När Laila skyndade sig tillbaka var hennes ansikte lite små rött, som om hon var nära att brista i gråt.
"Hej då Laila", sa pappa och log mot henne.
"Hej då", sa Laila lågt.
Pappa lunkade iväg mot bilen där han skulle vänta på mig.
"Ja", sa jag och svalde ett par gånger för att fria strupen. "Jag kommer sakna dig"
Laila brast ut i stor gråt. Stora tårar rann nedför hennes kinder och hon slängde sig själv i min famn. Jag kramade henne tillbaka och märkte hur mina egna tårar började sippra från mina ögon.
"Jag kommer sakna dig så otroligt mycket", sa hon hackande.

Jag såg Laila gå med sina väskor borta i horisonten på flygplatsen. Jag såg att hon höjde sin hand i farväl och jag gjorde detsamma. Hon vinkade, jag också. Sedan försvann hon bakom en krök och var borta.

Dan före doppare dan

Hellu!
Det var kul igår. Först kom Frida och Emilia. Vi kollade liite på eclipse, var ute med hundarna, kollade filmer på youtube och lite sånt. Det var mys. På kvällen kommer några grannar på middag. Vi käkade somsagt julgröt och sånt. Japp. På kvällen såg jag lite på Sagan om de två tornen. Det är en bra film men jag har liksom knarkat sönder den för flera år sen.
Aja, och julpaniken börjar sätta in lite. Det finns en hel del kvar att fixa. Men det braiga är att jag har julkänsla. Det var flera år sedan sen jag hade det.Dålig bildkvalite ... Det va mörkt ..

Såg på Jack Frost i morse. Kan inte säga att det var en höjdar film, men det är alltid mys att se julfilmer dagen före julafton.


Tvtablå

Här kommer då vilka program som kommer visas under julen :)

Onsdag 22/12

TV4

20.00 Bonde söker fru

Tv 6

21.00 Sagan om de två tornen

Andra sagan om ringen filmen då Frodo fortsätter resan mot mordor och de andra leker lite i landet Rohan bland annat.

Torsdag 23/12

TV3

08.25 Jack Frost

Den här såg jag när jag var yngre. Det är en om kille vars pappa dör i en bilolycka och uppstår i en snögubbe. Lite tårar.

TV4

16.15 En prinsessas dagbok 2

Mia är en helt vanlig tjej som får veta att hon är en prinsessa av nåt land. Men nu i andra filmen har hon flyttat dit och måste typ välja en make för att behålla kronan. Rolig.

TV6

20.00 Vampire Diaries

21.00 Sagan om konungens återkomst

Sista sagan om ringen filmen, krig mellan orcher och människor. Frodo fortsätter sin resa, nu med Smeagol också och de andra gör som vanligt. Krigar. Bäääst.

Fredag 24/12 JULAFTON

SVT 1

15.00 Kalle och hans vänner önskar god jul

19.00 Karl-Bertil Jonssons julafton

En måste se film på julafton.

TV3

08.30 A Dennis the menace christmas

11.15 Beethovens femma

13.00 Unacompained christmas

14.40 This christmas

19.00 Harrt Potter och den flammande bägaren

Den fjärde Harry potter. Den bästa enligt mig.

22.30 Ett päron till farsa firar jul

TV4

12.00 Pippi

Ja, nån gammal från typ 60-talet. Men jag ska nog inte se den ...

13.50 Vägen till jerusalem

En jätte fin film om jesus födelse. Såg den förra året och den var så fin.

21.00 Tomten är far till alla barnen

Sveriges typ enda julfilm. Typ. Men det är en familj, och de har massa barn. Hon tjejen har dem med flera karlar och alla samlas för att fira dåra. Och ehm, hon avslöjar att hon är gravid under julbordet men han Janne, pappan han är tydligen steriliserad ...

Kanal 5

16.00 Vilddjuren

Som madagaskar typ.

18.00 God jul, madagaskar

Ni vet de där djuren som kom till en ö? Ja, de har en julfilm

18.30 Polar expressen

Mysig film. En pojke som börjar tappa sin tro på tomten hamnar på ett tåg mot nordpolen för att träffa 'Herr röd'. Under resan händer det grejer och ja, de kommer fram. Man får faktiskt julkänsla av den.

TV6

19.00 Legend of the seeker

Ja, han Richard är 'seeker' och de fortsätter sin resa mot tårarnas sten.

20.00 Curse of the ring

Har faktiskt aldrig sett den, om jag hinner ska jag det.

25/12 JULDAGEN

SVT1

18.30 Astrid Lindgrens jul

Avsnitt från alla hennes böcker, som film. De juliga bitarna. Mysig film.

TV3

08.55 Stuart little 3

Aldrig sett. Får se om jag orkar med den där lilla musen

10.50 Kalle och chokladfabriken

Oh, man blir så godissugen när man ser den här! Det är 5 guldbilljetter ute i världen och de som hittar dem får besöka Wonkas chokladfabrik. Johnny Depp som wonka.

14.00 Förortsungar

Har nog sett den här en gång, för massa år sen. Men det är en tjej som kommer till Sverige och får bo hos nån kille. Nån skarsgård spelar honom. Och hon lilla tjejen från ikeareklamen är med.

TV4

11.30 Bilar

Aldrig sett, tror jag. Har något vagt minne av en bil som typ hamnar i en stad och så är det nån bärgare... ?

14.35 King Arthur

21.30 Natt på museet

Ja, Larry blir nattvakt och sakerna vaknar.

Kanal 5

18.15 Harry Potter och fenixorden. ( 5an )

TV6

20.00 Curse of the ring

Söndag 26/12 ANNANDAG JUL

TV4

20.00 Arn - tempelriddaren

Kanal 5

09.25 Harry Potter och fenixorden. Igen.

16.05 Linas kvällsbok

18.25 Madagaskar

TV6

Från 17.00 är det simpsonsmaraton.

Jullov

Hellu!
JUULLOV :DD Så jävla sköööönt! Det var fett mys i skolan. Kommer dit runt åtta och flummar lite först. Typ. Sen sitter vi i klassrummet och gör julkort, äter godis och äter klementiner. Mysigt. Och lyssnade på julmusik. Sen var det julavslutningskonsert. Sköna jullåtar och rolig snubbe som var konferanjer. Eller hur man stavar. Han var lite konstigt men hans skämt var så torra att man typ inte kan undvika att skratta. That's me.
Nu sitter jag hemma och julkänslan verkligen flödar runt i mig. Älskar julen, bästa tiden på året. Ikväll ska vi äta julgröt, några grannar ska komma och käka med oss. Är faktiskt lite nervös, snart jul liksom. Är lite spänd på var familjen ska tycka om min klappar. Hoppas de tycker om dem. Annars blir jag arg D:
Fast det blir tråk sedan när julen är över. Den känslan är skit jobbig.Mormors juliga hus. Pratade med dem nyss i telefon ^^Tvtablån kommer om några timmar.


Jacob del 46

Jag vaknade av det vibrerande ljudet från min mobil. Jag roffade fort åt mig den och kastade en blick på displayen innan jag svarade.
"Hej Elena", sa jag glatt.
Hon fnittrade. "Hej Jake! Laila skulle vilja säga hejdå. Kan du komma?"
"Visst", svarade jag och tittade på klockan, det var rätt så tidigt på morgonen. "Jag kommer"
"Och du", sa hon innan jag hann lägga på. "Ta med Embry"
Jag hörde någon fnittra nervöst i bakrunden.
"Aa, okej", svarade jag lite förvirrad.
"Puss", sa Elena och lade på luren.
Jag lade i från mig mobilen och stirrade blint framåt. Varför skulle jag i hela världen ta med mig Embry?
Jag plockade upp telefonen igen och slog på de svala siffrorna. På andra sidan luren väste en surmulen Embry på mig.
"Men Jacob klockan är fan bara åtta"
"Jo, men Elena ville att du skulle med och säga hejdå till Laila"
"Laila?", frågade Embry fort. "Jag kommer"
Han lade på luren och ett par minuter senare kom en mycket livlig Embry ut ur skogen.

Jag och Embry gick i rask takt hem mot Elena. Vi sneglade på varandra men vi sa inget. När vi lunkat en bit såg vi två tjejer som stod på stranden. Vi hörde på deras röster att det var Elena och Laila så vi gick dit. Flickorna vände sig mot oss när vi kom, Elena log sitt varma leende mot mig och sedan mot Embry. Han besvarade det inte.
"Ja, Laila och jag ska till flygplatsen om kanske en timme"
Embry såg helt förstörd ut, jag såg hur han såg sorgset på Laila. Säg inte att han ... ? Det måste jag fråga honom.
"Det var kul att ha dig här i alla fall", sa jag och log mot henne. Laila vände sina blåa ögon mot mig och nickade.
"Kan jag få ditt nummer?", frågade Laila Embry. Embry fiskade fort upp sin mobil.
Jag drog Elena i armen och vi gick några meter i från dem.
Jag hörde hur de pratade där bakom så jag försökte komma på något att säga till Elena, men när jag såg hennes ljusblå blanka ögon så nära mina kunde jag inte kontrollera mig själv. Jag behövde bara böja mig ner ett par centimeter, jag lutade mig sakta, jag var bara någon centimeter i från när jag hörde Laila säga,
"Elena, vi måste nog åka nu"
Jag förbannade Laila att hon förstört, om de bara pratat en ynkas liten minut till. Bara en liten minut. 
Elena tittade besviket upp på mig men hon gav mig en kram innan hon skyndade mot Laila. Laila och hon gick över stranden med snabba steg.
"Hejdå", ropade hon långt borta.
Jag och Embry såg dem försvinna bakom några tallar och sedan vandrade vi också hem. Jag hade varit så nära att kyssa Elena att det nästan kändes barnsligt att det inte hade skett.

Julnaglar ~

Helluuuu!
Först vare engelska. Men vår engelska lärare hade försovit sig så vi fick vänta i 40 minuter. Vi lyssnade på några redovisningar. På samhällskunskapen var vi i datasalen, han snubben Gustav Fridolin som vi träffade i riksdagen för cirka 3 veckor sedan han har sagt ja till att bli språkrör för miljöpartiet. Och vår klass har träffat honom. Coolt ^^
Aja, sen mentorstid och fler redovisningar. Slut.

När jag kom hem satte jag igång att fixa mina julnaglar. Det tog cirka en timme för det är väldigt pilligt och en gång fastnade jag med fingret i håret och fick göra om ... Lyckat.

Men så här blev det:

Dålig bildkvalite, jag vet ....

Om ni klickar HÄR kommer ni till ett inlägg där jag la upp ett par bilder på ett par andra julnaglar jag målat.

Lägger upp Tvtablån imorn :D

Elena del 45

Två dagar hade gått sedan jag träffat Jacob senast. Min Jacob.
Nu satt jag, Laila och min familj vid köksbordet och spelade kort. Det var sent på kvällen och stjärnorna glimmade mystiskt utanför. Tidigare idag hade Embry varit och hälsat på för att se hur jag och Laila mådde. Jag blev lite sur att inte Jacob var med men han hälsade. Han ville väl inte riskera att min mamma såg honom så jag inte skulle få gå ut. Det var vad som hänt mig och Laila de här två dagarna, vi hade suttit inne. En anledning var att jag inte fick gå ut, men det hade varit tråkigt väder så det hade inte gjort något.
Laila hade velat gå ut med Embry, jag hade lagt märke till hur hon tittade på honom, med stora intresserade ögon. Laila hade sagt till mig att hon ville komma tillbaka snart, men jag vet ju varför. Jag var bara så lättad att hon lät mig och Jacob ha vår kärlek i fred. Han älskade mig, det hade han sagt.
"Det är din tur", pep Simon och petade till mig.
Jag la försiktigt ut ett kort på det mörka träbordet, jag undvek att stöta till ljusstaken som kastade sitt varma sken på oss.
Laila la ut sitt kort efter mig och sneglade på mig då jag föll tillbaka i mina funderingar.
Jag längtade tills Laila skulle åka imorgon, det kändes dumt men jag ville träffa Jacob själv. Undrar egentligen när Laila skulle komma hit igen, inte för snart hoppades jag. Jag ville vara själv i alla fall resten av sommaren med Jacob. Min Jacob.
"Din tur igen", ropade pappa från andra sidan planeten. "Vad är det med dig idag?"
Mamma hostade till och blängde på mig. Laila lade ut sitt kort men hon svävade fortfarande borta i sina tankar.
"Akta juset", röt mamma och flyttade på staken.
"Oj", sa Laila och kom tillbaka till verkligheten.
"Vad är det med er två?", frågade mamma argt och blängde på oss två.
"Pojkar", viskade pappa och mamma surnade till.
"Jaså", sa hon skeptiskt. "Men inga kommer in i mitt hus"
Jag himlade med ögonen och såg hur ljusen i staken dallrade när hon stampade med foten i golvet.

Vi spelade några omgångar kort till sedan var det dags att krypa i säng. Laila suckade djupt då hon kastade en blick ut genom mitt fönster mot stranden, sedan lade hon sig ner och jag såg att hon grät.
Det förvånade mig, hon kunde ju inte vara så kär i Embry än? Då mindes jag hur jag blivit fäst vid Jacob när jag träffat honom för första gången. Det var som en drog, testade man en gång var man fast. NU var det killar vi pratade om, speciella killar. Varg-killar.
"Jag kommer sakna dig", sa Laila och hoppade över till min säng och gav mig en stor kram. Jag klappade henne lite tafatt på ryggen och sa,
"Jag kommer sakna dig också bästa vän"

Lov snart

Hellu!
Slutade 11 idag. Hade först matte, men jag satt med några i klassen och lekte i lärcentrum. Ja, vi lekte med sånna där manetbollar. Men jag var inte så bra på det ... Det är som små kulor så kan man göra massa figurer typ. Komplicerat, jag vet ...

På svenskan kollade vi på Love actually, och den har man ju inte sett innan. Asså, det var lite tråk för jag såg den precis förra veckan. Men aja, en dag kvar i skolan sen blire lov.

När jag kom hem åt jag lunch, skolans pasta carbonara bestod av en snuskig kall pasta sallad, tog några tuggor sen visste jag att det inte skulle gå. Men jag och mamma såg på eclipse ( I know ... ) är inte så mycket för twilight serien. Den är för tråkig men konstigt nog får jag lite släng tillbaka av mitt beroende. ( Är beroende typ en dag av det, sen tröttnar jag ) Asså, nej. Karaktärerna är för jobbiga ...

Aja, ska snart ut med hundarna och sen vet jag inte vad jag ska göra. Antingen kolla något avsnitt av Merlin eller läsa.

Bilden längst ner är på Olle från 2007 tror jag.

Elena del 44

Jag och Laila gick och lade oss sent den natten. När Laila var färdig i badrummet gick hon och blåste upp sin luftmadrass. Tänk att Laila bara hade varit där en dag, det kändes som många flera.
Jag gick in i badrummet. Jacobs kläder hängde löst runt min kropp, jag tog av dom försiktigt och lade ner dem i en ny påse. Jag satte på mig mina nattkläder, borstade fort tänderna och smög ut till mitt rum igen.
Laila var i fullt upptagen med att blåsa upp madrassen så jag satte mig lugnt på min säng och granskade vargen. När jag tittade på den började jag fantisera iväg om Jacob, det komiska var att jag såg vargen jag sett i skogen och på klippan springa genom en skog av granar och helt plötsligt ersattes dess huvud med Jacobs mänskliga men varg-kroppen var kvar. Jag kvävde ett garv och lutade mig tillbaka mot väggen med ett rött ansikte.
"Hur är det?", frågade Laila och höjde på ena ögonbrynet.
"Tänkte bara på en skojig sak", sa jag och fnissade.
Hon korkade i ploppen i madrassen och slängde ner den med ett duns på golvet. Sedan satte hon sig på den och kurade ihop sig i sitt täcke och tittade med stora ögon på mig.
Jag mötte hennes blick och satte mitt täcke runt mig också.
"Vad hände egentligen", frågade Laila och krafsade på ett hål i täcket.
"Vad menar du?", frågade jag förvånat med ett höjt ögonbryn.
"Du ramlade på riktigt eller var det bara för att få vara med Jacob?"
"Ursäkta?", utbrast jag. "Jag snavade och ramlade", ljög jag. "Men vänta, hur visste du att jag ramlat? Jag sa ju att jag badade!"
Laila tittade sig oroat omkring. Säg inte att hon var där och såg Jacob och Embry som vargar rädda mig.
Jag tittade på henne, jag kände rädslan pumpa igenom mig.
"Jag såg från fönstret, något föll"
Lättnaden sipprade tillbaka. Hon hade inte sett någonting.
"Sedan", fortsatte hon." Såg jag någonting komma springande ur skogen. Var det Jacob?"
"Ja", sa jag och rädslan bet åter tag i mig.
"Jacob är stor men liksom, det som kom ur skogen var mycket större"
Mina ögon stirrade på henne av fasa. "Embry var med"
"Jaha", sa Laila och blev lite generad. Hon lade sig ner och stirrade upp i taket och smålog lite. Jag tittade på henne ett par sekunder tills hennes ansikte blev rött av ilska.
"Embry! Var han där?" Hon skrek och jag viftade med handen för att tysta henne. De andra i huset sov. Hennes ögon sköt blixtar.
"Ja, men det var Jacob som räddade mig", ljög jag och tittade bort.
Vad var det som hände? Jag hade en svag aning av att Laila gått över till Embry. Jag log åt henne och hon stirrade på mig som om jag vore en giftorm.
"Gillar du Embry Laila?", frågade jag. "Du har väl inte ens träffat honom?"
"Du har pratat lite om honom och han verkar söt, jag såg honom på stranden"
"Men hur visste du att det var han?" Det kändes som om Laila höll inne någonting.
"Ren chansning" Hon vände sig om och det betydde att konversationen var slut.
Jag gjorde det samma och svävade bort i tankarna mot Jacob.

En till julig dag

Tjoho!
Såg på Ensam hemma 3 på eftermiddagen. Jag blev lite besviken när jag såg att de inte var Kevin, den vanliga killen som busade med brottslingar, utan nu var det en lite kille vid namn Alex som var läskigt lik Justin Bieber. Han fick vattkoppor och var tvungen att stanna hemma från skolan, en granne, någon tant gav honom en radiostyrd bil i betalning för skottningen men bilen, ja den innehöll en farligt chip som skulle kunna förgöra massa länder. Typ. Hon hade fått fel kasse då hon åkt flygplan. Brottslingarna måste ha tag i chipet oh söker igenom området och sedan när de vet att han lilla pojken har den så förbereder de sig för en attack. Alex har 3 gånger inan anmält dem till polisen när han såg att de gjorde inbrott men de försvann ljudlöst bort. Han har fixat, som Kevin, en massa fällor och brottslingarna får elstötar, ramlar igenom golv och två av dem hamnar till sist i deras pool. Filmen var grymt kul, papegojan var nog den jag garvade mest åt. Det var Alexs brors goja och den hjälpte honom att få fast dem. Ja, det låter konstigt men det gjorde den.
Men en rolig kommentar var ju när poliserna riktar pistolerna mot snubbarna i poolen, de är helt stelfrusna och kan knappt röra sig ( det var is i poolen ) och poliserna skriker 'Freeze' XD

 

Ser inte han lite ut som en mini-Justin Bieber? På filmen såg man det bättre.

Vi rullade köttbullar förut också. Det va mys. Och de käkade vi till middag, vi köpte lite sushi som vi åt till förätt. Har börjat lära mig att äta det. Äter bara de med räkor och lax, de där rullarna vågar jag inte röra.Ska under veckan, innan onsdag skriva en TV-tablå med bra filmer som kommer visas under julen.

Fjärde advent

Hellu!
Fjärde advent idag, snön yr ner nedaför och julkänslan sprider sig in i alla vrår. Seriöst, det är så mys med jul. Alla är glada under december månad :DIdag på dan har jag och mina föräldrar varit nere vid ica och köpt julskinka till julbordet. Det är ännu inte helt klart hur vi ska fira i år, hemma så klart men min bror ska kanske komma och fira. Men det är inte säkert. Vi brukar oftast fira på landet hos min mormor & morfar eller hos min moster. Det brukar vara mys med släkten :DHar somsagt lite bildbrist men jag har ett par fina bilder som ska upp här ^^

På TV idag:

Kl 13.30 är det Ensam hemma 3. Yeey. Har inte sett alla dom men dom är helt klart bra julfilmer ^^

Julkänsla

Idag har jag haft tråk. På eftermiddagen satte jag och syrran på en julfilm. Julfritt. Den handlade om en man och ett kvinna, kommer dock inte ihåg namnen, men deras dotter Blair skickar till Peru och de blir deras första jul utan henne. Så, de bestämmer sig för att åka på kryssning och strunta i julen och inte ta frma julpynt och så vidare. Grannarna blir sura när de inte tar fram det och inte ska ha sin årliga julfest. Men sen ringer Blair och ska tydligen komma hem till jul och de måste fort sno ihop skinka, gran och gäster. Grannarna hjälper till, för Blairs skull. Den var bra, men filmer där det blir 'fail' hela tiden blir jag så irriterad. När allt går åt skogen och allt går åt helvete. Det blir jobbigt i längden.

Ja, vi hade ännu mer tråk så vi satte på ännu en julfilm. Polarexpressen. Det är en animerad film som jag satte kanske en gång innan. Den är mys på nåt sätt. Det är barn som plockas upp, en av dem är, ja han huvudrollen typ. Och så äre en konstig konduktör och massa problem under resan till nordpolen med renar i vägen och isiga rälsar. Men den är ändå så dära, julig. De är påväg till tomten, kanske därför. Fast jag skulle nog inte rekomendera den till lite äldre, visst, den kan va mys ändå men för yngre som tror på tomten blir den nog bättre. För det är vad den lite handlar om, han börjar sluta på tomten. Därför blev han uppplockad.Och nu på kvällen såg vi på Grinchen - julen är stulen. Är lite trött på julfilmer nu men jag har i alla fall über mycket julkänsla. Men filmen handlar om 'Whoerna' som bor i en 'whostad' och de ser ut som råttor nästan med stora framtände och sånt. Det finns en Grinch, som hatar julen. Han är egentligen ett troll men han hamnade fel och på grund av en händelse i sin barndom så flydde han till bergen. Aja, men en liten 'Who', Cindy Lou så blev han nerbjuden till staden. Men de hatar honom för han avskyr julen. Men Cindy Lou gillar honom. Och sedan vill han förstöra julen till varje pris, han bygger en flygande släde och klär ut sin hund Max till en ren, rudolf. Och sedan stjäl han alla julklappar och mat och ska sedan kasta ner det för ett stup. Men sedan inser han att julen inte bara handlar om presenterna, utan att det är mycket mer. Hans hjärta blir 3 gånger störra, för i början kollar han på något och hans hjärta är jätte litet för han är så dum. Aja, men han räddar Cindy Lou, som satt högst uppe på släden med de stulna julklapparna och beger sig ner mot staden där han blir varmt välkomnad.
Filmer var jätte bra, och komisk. Jag skrattade en hel del. Jim Carrey spelade Grinchen. Och det gjorde han väldigt bra.Ja, Grinchen ser inte så värst trevlig ut. Men tänker man på att det är Jim Carrey är han inte lika obehaglig. Tjejen är Cindy Lou.

Julen närmar sig

Hallå!
Jag är sååå trött! Behöver lov! NU! Bara 2 skoldagar kvar sen äre jul. Jippi :D
Och jag skrev klart novellen i morse, det enda man måste göra nu är att skriva in den i datan och skicka via den där urkund skiten.

Ashley åker till Kanada idag :'(

                        

Lite bildbrist som sagt. Har några fina bilder men de lägger jag inte in än ^^

Idag är det en julfilm på TV!

Kl 19.30 på trean kommer de visa Grinchen - julen är stulen. Grinchen är någon läskig varelse som vill sno julen. Jim Carrey är med. Då måste man ju se :D

De ska visa massa filmer under julen, kan skriva upp de här dagen de visas. Såg att de visar High school musical idag med, men den vill jag verkligen INTE se! *ryser*
Synd att de inte ska visa Ensam hemma :'(Vi ska laga julgodis idag och köttbullar och sånt :D Julmys ^^

Elena del 43

Mamma vankade fram och tillbaka över köksgolvet medans hon då och då kastade ursinniga blickar på mig. Jag satt obekvämt på en av trästolarna och såg på min mamma med ängslig blick. Vad höll hon på med? Jag hade ju berättat vad som hänt, pappa hade ju trott mig.
Mamma kastade en blick på mina kläder, blicken såg så hemsk ut som om mina lånade kläder sårat henne djupt.
Pappa smög förbi utanför köket och viftade lätt med påsen runt handleden mot mig. Han mimade ordet 'tvätten' och smög vidare. Då han försvann la jag märke till TV-ljudet, sedan Lailas skratt. Hon måste ha märkt att jag var hemma men hon ville väl inte störa.
"Jag fattar inte", sa mamma plötsligt. "Vad som hänt med dig. Du har blivit så konstig sen du träffade den där Jacob"
"Jag trodde du gillade honom", snäste jag.
"Han har så dåligt inflytande över dig"
"Jaså?", utbrast jag förvånad. "Kan du ge något exempel?"
Mamma rynkade pannan och funderade. "Nu till exempel. Du försvinner och är borta i flera timmar och så äter du inte"
Jag himlade med ögonen. "En gång. En ynka gång"
Mamma vände sig mot fönstret och tittade ut. "Jag tycker inte du ska träffa honom". "Inte nu i alla fall", tillade hon i en viskning.
Jag reste mig upp och tittade på henne men hon undvek min blick. "Jag går till Laila nu", sa jag och lämnade rummet.

Mina steg dunkade mot golvet då jag skenade förbi. Jag slog mig ner i soffan bredvid Laila och Simon och glodde på TV:n utan att inte riktigt titta på den.
Jag såg Lailas blick i ögonvrån då hon granskade min klädsel.
"Fina kläder", sa hon och vände blicken mot TV:n.
"Jacobs", konstaterade jag fortfarande vänd mot TV:n. "Jag badade"
Laila vände sin blick mot mig och jag mötte den förvånat när jag såg hennes sorgsna ansiktsutryck. "Badade?"
"Jag ramlade i så jag fick låna hans kläder", svarade jag och smålog.
Hon besvarade mitt leende ansträngt. "Okej", sa hon och vände blicken mot Homer som ramlade på TV:n.
Jag gjorde samma sak och klappade tafatt Simon på armen som tittade på mig som om jag varit Dumbledore från Harry Potter som kommit in i rummet. Såg jag så främmande ut?
Och varför var mamma så arg på mig för? Jag hade ju berättat allt klart och tydligt för henne. Och Jacob. Han var varulv, en farlig varulv av det jag sett i skogen för några dagar sen men han skulle aldrig skada mig. Det var jag ganska säker på.
Och jag älskade honom.
Min lilla pälsboll, tänkte jag och fnittrade till och fick straffas med ett par hårda blickar mot mig.
Jag kom ihåg trävargen jag fått av Quils mamma, den var läskigt lik Jacob.


Härliga fredag

Hellu!
Nu var datan ledig. I skolan vare spanska, jag och Jenni hade redovisning om Frida Kahlo som var någon konstnär .. Aa, sen lyssnade vi på spanska jullåtar typ. Jag har gått och nynnat på Feliz navidad hela dan. På engelskan var det redovisningar och på teatern pratade vi om 6 roller söker en författare. Ja, vi snackade om ljuset typ, vad det skapar, lite om karaktärer, buskapet osv. Hemma har jag skrivit min novll, jag kommer inte på någon bra rubrik. Det är skitsvårt, det är det jobbigaste när man skriver noveller. Antingen kommer man på en asbra direkt när man skriver eller så sitter man där och funderar ihjäl sig till sista stund.

Och vad äre om en vecka! JULAFTON :D

Snart äre legend of the seeker. Yeey!Lite bildbrist ...

Snökaos

Tjoo!
Idag var en flummdag. Eller ja. Jag har vart helt borta. Bara hängt med och inte gjort så mycket. På matten läste jag en bok, fattar inte matten och jag ligger före så jag orkade inte. På idrotten körde vi stafett. Där kan man säga att jag var grymt borta. Vi skulle rocka med rockring och jag typ garvade hela tiden. Det såg så sjukt ut! Men jag är också trött ... Saara made my day alltså med sin dans ^^
På samhällskunskapen skulle vi söka saker om Eu i datasalen. Var det någon som gjorde det? Nää, alla var inne på facebook och lallade runt ^^

Ikväll ska vi på teatern gå på en förställning. 6 roller söker en författare. Ska bli kul att se även om jag är helt .. flumm. Aja, hoppas nån känd svensk skådis är med som man känner igen.


Jacob del 42

Jag var tvungen att bära Elena hem till henne. Hennes skor och andra våta kläder låg i en plastpåse som dinglade från min arm. Solen hade nästan försvunnit och mörkret föll över oss. Jag var lite rädd att Elena skulle få ett utbrott och bli rädd för mig men hon låg tryggt i min famn och tittade på mig och smekte med sitt finger över mitt ansikte.
"Du räddade mig Jacob", sa hon efter ett tag. "Jag borde säga tack"
Jag tittade djupt in i hennes ögon. "Jag skulle inte klarat av om du försvann"
Hennes ögon blev blanka. "Jag skulle inte klara av att leva utan dig heller"
Vi gick vidare under tystnad, det enda ljud som hördes var mina stora fötter som klampade hårt mot asfalten och vågornas skvalpande när vi gick förbi stranden.
"Undrar hur min familj kommer reagera", sa Elena oroligt och kikade upp på sitt hus när vi gick på vägen nedanför.
"Jag vet inte, men inte så glada tror jag", sa jag. "Både du och Laila har ramlat idag i min närvaro så de är nog inte så nöjda med mig"
Elena tittade på mig rynkad panna. "Jag gillar dig och vill vara med dig och det får de tåla"
Jag log med ena mungipan.
"Jacob, du är unik. Om de inte gillar dig rymmer jag" Hon lät seriös.
"Jag vill inte att du ska bryta upp med din familj för min skull", sa jag och undvek hennes blick.
Jag tog tag hårdare om henne då jag gick uppför uppförsbacken mot deras hus. Jag vågade att kasta en blick på henne och blev förvånad när jag såg att hon såg sårad ut.
Jag måste säga det.
"Elena, jag älskar dig"
Hennes ansikte sken upp som solen på morgonen. "Jag älskar dig också"
Vår härliga stund förstördes av ett hysteriskt kvinno skrik. Elenas mamma kom utspringande från huset med Elenas pappa tätt efter sig. Hans glasögon satt längst ut på nästippen och gungade lätt när de sprang, de kunde ramla ner när som helst.
"Elena", skrek mamman. "Vad har hänt? Var har du varit? Vi har varit så oroliga" Hon sa allt väldigt fort och högt.
Jag kände mig skyldig, det var bara mitt fel att Elena ramlat. Om inte jag promt skulle visat berget i början ...
Hon kom fram helt illröd i ansiktet, hennes ögon sköt blixtar. Hon höjde ett smalt finger och pekade argt på mig. Jag ryggade tillbaka.
"Du", sa hon. "Vad har du gjort med vår dotter?"
"Det räcker mamma", sa Elena argt och hoppade ner från min famn, hon ställde sig framför henne. Hennes kortare längd gjorde inte att mamman blev skrämd, men hennes ögon var nästan röda av ilska.
"Jag trodde du gillade Jacob", sa hon. "Jag ramlade i vattnet och Jacob räddade mig. Så vad?" De sista orden hade en mycket arg underton.
"Elena gumman", sa mamman och undvek att titta på mig. "Han är tydligen inte så bra för dig, jag fattar inte"
Hennes mamma tog ett steg bakåt och tittade på sin man. "Säg något"
Pappan tryckte upp glasögonen och tittade på mig med ett par klara gröna ögon. "Jag ser inte något fel. Som Elena säger så ramlade hon och Jacob räddade henne, det förklarar varför hon inte ringt"
Elenas mamma tittade på pappan som varit hennes sista hopp. "Så du tycker det är okej att hon är ute med den där"
Det där sista retade mig otroligt mycket. "Ursäkta", sa jag. "Vad har jag gjort egentligen?"
"Jacob", sa pappan. "Min fru verkar tro att du har dåligt inflytande över vår dotter"
Det fattade väl jag också att hon trodde, men varför? Elena hade ju förklarat klart och tydligt att det bara var en olycka att hon varit borta stort sett hela kvällen.
Elena kastade en blick på mig och sedan på sin mamma som stirrade på mig. "Jag är hungrig. Jag går in"
"Jag med", sa hennes mamma och började gå med stora bestämda steg efter. Elena stannade plötsligt och vände sig om och tittade på mig.
"Vi ses Jacob" Sedan gick hon.
"Kolla bara dina kläder", skällde hennes mamma. "Och din mobil är säkert helt förstörd. Utegångsförbud för dig" Hon viftade okontrollerat med armarna.
Elena suckade och öppnade dörren, med en sista sorgsen blick på mig och hon försvann in i skuggorna.

Hennes pappa harklade sig. "Jag kan ta påsen"
Jag räckte över påsen med kläderna.
"Lyssna inte på min fru, hon överreagerar"
Jag visste inte vad jag skulle svara. "Okej"
Han började gå med små steg mot huset lite ostadigt som om den här händelsen påverkat honom mycket. "Oroa dig inte, Elena kommer nog ut imorgon ska du se", sa han och vinkade innan han försvann.
Jag vinkade överraskat och lite skamset tillbaka mot honom.
Sedan gick jag hem till mig, jag kände mig väldigt skyldig.

Önskelista

Tja tja!
Först var det svenska och vi fick tillbaka massa arbeten. Det gick bra på allt utom en grej. De va nån reflektion av någon novell som jag fick jätte dåligt på men det skiter jag i. Vår svenskalärare förklarar så jäkla dåligt.
Aja, efter lunch slapp vi spanskan och vi gick på en kristen julkonsert. Det visste jag inte att de skulle vara men de hette typ 'ng' eller något och sjöng om Jesus och sånt. På teatern läste jag manus med Jenni och Chanelle, Jag var typ död och orkade knappt andas. Men såklart när man kommer hem nu så är man pigg som en ärta. Ba beskrivning ...
Juste, på matten satt jag och Ashley i lärcentrum och jobbade. Eller inte jag dirket så mycket. Jag läste Ashley SUPERBRAIGA novell. Den ägde asså. Får dock inte säga vad den handlar om. Det får ni läsa på hennes blogg OM hon lägger upp. Den var min typ av novell, även om det inte var så mycket fantasy. Det var inte ens fantasy nu när jag tänker efter. Trött.
Såg Glee nyss och drack Tassimo choklad. Skitgott.

Och jag tänkte slänga in det jag önskar mig i julklapp.
- Pengar
- Presentkort
- Smycken
- kläder

Kort lista i år. För annat jag önskar mig vet jag redan att de köpt ^^


14e december

Hellu!
Hade engelska först i morse. Jag satt och snackade mest med Anna och Mikaela. På samhällskunskapen snackade vi om EU .. Det är grymt svårt och tråkigt... Aja, sen vare elevråd och jag hatar det. Seriöst, jag ska sluta som det. Gjorde de så teatrarna skulle slippa men gud, jag dör av tråkigheten. Sitter mest och glor in i väggen. Dom har så tråkiga idéer att man typ dör .. Japp ...
Mm, sen vare mentorstid och jag fick berätta vad de sagt på elevrådet. Typ om nån 'fejd' mellan Sam & NT .. typ nån tävling de vill ska starta ...

Gud vad deprimerande inlägg D:

Aja, ska fixa klart lite saker på datorn och sedan ut med hundarna. Tror jag börjar bli sjuk, håller på och få huvudvärk...


Elena del 41

Visst var jag chockad. Jacob var en varulv. Men jag gjorde mitt bästa i att inte visa det för mycket. Men jag ville inte lämna honom, aldrig. Jag hade aldrig varit så här fäst vid någon annan människa förut. Inte halvmännsika heller.
Han tog tag om min hand hårdare, jag tryckte lätt tillbaka.
"Kommer du ihåg idag när du ramlade och såg två vargar uppe på berget?", frågade Embry. "Det var jag och Jacob"
Jag kastade en snabb blick på Jacob. "Det är lättast att simma som varulv", sa han och smålog.
Jag log ansträngt tillbaka, jag ville bara sätta mig ner i min varma säng, ensam, och fundera över det här. Det kändes så ovant. Min Jacob. Varulv.
"Det är en sak till innan vi är klara", började Jacob. "Det här kommer du tycka är jobbigt"
Jag rynkade förskräckt pannan och kikade runt på varulvarna omkring mig.
"Elena." Hans hand brändes obehaglig mot min hud men jag drog inte åt mig min hand.
"Du vet när du var i skogen och du såg en varg döda en sak framför dig. Det var jag"
Mina ögon spärrades upp, det värsta ögonblicket i mitt liv och det var Jacob som hade orsakat det. Jag hoppade upp från soffan.
"Du ljuger", skrek jag hest.
"Elena", sa Jacob. Hans röst skakade. "Jag var tvungen. Den hade dödat dig"
Jag stirrade på honom genom halvt slutna ögonlock. "Människor dödar inte varandra"
"Såg du inte dens blick. Det var inte en människa"
Jacob tittade orolig på Sam, han nickade. "Du måste nog berätta det med"
Jag såg hur hela flocken hade frusit till vid mitt urbrott, de lyssnade spänt.
"Dens blick", sa jag svagt. "Den hade röda ögon"
"Precis", sa Jacob. "Det var en ... Det var en ..."
Vad var det för något? Varför sa han det inte?
Jag satte mig ner igen för att lugna honom lite.
"Det var en vampyr" Vid de kusliga orden stirrade han på mig, som om han trodde att jag skulle flamma upp och brinna. Så orolig såg han ut.
"En vampyr", sa jag lugnt.
Det kändes inte så konstigt, fanns det varulvar fanns det väl vampyrer. Vad kommer härnäst? Billy hamnade i rullstol när han blev attackerad av en zombie? Jag fnös åt tanken.
"Vi krigade mot en armé med nyfödda vampyrer med ..." började Jacob
"Där räcker det", avbröt Sam. "Det räcker med att hon får veta det hon varit med om"
Jacob tittade ursäktande på Sam.
Jag kände hur jag blev generad, om inte jag ramlat från den där jävla klippan hade jag inte suttit här. Jag hade inte varit där om inte Laila skickat iväg mig ...
"Jag vill gå hem", sa jag.
"Jag med", sa tjej-varulven surt. Jag visste inte hennes namn. Hon reste sig och började gå mot dörren. "Får jag?"
Sam nickade bekräftande.
Hon försvann i en vind och dörren slog igen med ett brak efter henne.
"Det är nog dags", sa Jacob och reste sig. Resten av flockan gjorde samma sak, det var bara jag som satt kvar.
"Ska jag inte veta något mer?", frågade jag alla och tittade på var och en.
"Nej", sa Sam argt. "Det räcker"
Jag fick känslan av att inte Sam gillade mig, att jag kommit och förstört i deras lilla flock.
Flocken började lämna huset. Embry bland annat vände sig om och vinkade hejdå åt mig innan de försvann.
"Så", sa Jacob och log åt mig så hela tandraden syntes. Jag log tillbaka med hela ansiktet. "Då vet du"
"Ja", sa jag. Jag insåg just att jag varit hemifrån i hela två timmar. "Varför har de inte ringt?"
"Vill väl inte störa", sa Jacob och blinkade med ena ögat. Han lämnade rummet men kom tillbaka efter någon halvminut med mina blöta kläder i famnen. "Bäst att ta med dina kläder hem. Men du kan låna mina till imorgon"
"Visst", sa jag och tryckte ner händerna i byxfickorna.
Han tog några stora kliv över rummet och fram mot mig. Jag fick den sköna känslan av att han skulle kyssa mig men han lade bara sina tunga armar runt mig i en kram.
"Nu går vi hem och lämnar dig", sa han.
Jag kunde inte rå för att känna mig lite lurad.

Älska lucia

Gick upp klockan halv sex imorse. Jag och iduff skulle se luciatåget på skolan. Så jag åkte dit och vi tittade. Det var jätte fint och mysigt. Jag kände verkligen julkänslan komma. Det var mys.
Hade bara matte så jag slutade halv tio. Jag drog hem och tittade på film, pluggade och så var jag ute med hundarna. Jag är helt slut. Kommer somna när som helst känns det som.


Nu har vi klätt granenVi brukar alltid göra det till Lucia. I år tog vi bara röda och guld kulor. Annars blire för mycket.

MYYYS <3

Pepparkaksbak

Hellu!
Nu är jag hemma! Helgen har gått så himla fort, vilket är tråk men jag har haft det kul!
Igår morse åkte vi till mormor och bakade! Det gick först skit dåligt för mig för de gick bara sönder, har inte så mycket tålamod. Men sen gick det bra och jag fick ihop 3 plåtar. Syrran typ 4 ...Nä, my kunde inte komma för hon var sjuk ...Ja, jag erkänner. Jag smakade på degen.Fanny, mormor o morfars hund vill ha min pepparkaksdeg. (egentligen är det min morbrors men hon bor där )

Så tog jag och syrran en promenad efter bakandet! Det va skönt för de va så himlans varmt där inne D:

Jacob del 40

"Sätt er ner", befallde Sam.
Paul och Jared som småbråkat slog sig genast ner i soffan med en trumpen min. Leah satt i en fotölj med armarna i kors, hon ville inte vara här. Det såg jag på henne. Embry och Quil däremot tyckte det här skulle bli spännande, ingen prägling hade fått reda på vad de var för något än. Med undantag för Bella men hon var egentligen ingen prägling, bara utomstående. Sam stod kvar på mitten av golvet, han stirrade på hallen där Elena snart skulle uppenbara sig.
Seth stod bakom min rygg, jag satt ner i den andra mjuka fotöljen. Jag var jätte nervös. Tänk om allt skulle gå fel och hon lämnade mig?
Jag grimarserade och såg hur Elena trädde fram i hallen med mina stora kläder runt kroppen. Men hon såg ändå söt ut.
"Hej", sa hon osäkert och hennes blick flackade runt på alla varulvar i rummet.
Jag steg fram till henne och gav henne en snabb kram. "Sätt dig så ska vi berätta. Men, du kommer kanske inte tro oss"
"Jag tror på dig", sa hon.
"Allt jag kommer säga är sant, snälla Elena. Lämna mig inte efter det här"
"Jag kommer aldrig lämna dig", sa hon och en ensam tår vandrade från hennes blanka ögon.
Jag torkade bort den med ett varmt finger och satte mig ner i fotöljen igen. Hon satte sig lugnt ner närmast mig i soffan. Hon riktade sin fuktiga blick mot samtliga i rummet, jag hade lust att slå till Leah när hon tittade argt på Elena. Jag visste att vi inte fick berätta varulvs-hemligheten för någon, men det här var en nödsituation och det visste Leah. Hon strök tillbaka sitt korpsvarta hår från ögonen och riktade dem mot mig. Jag tittade tillbaka med oro i blicken.
Säg inget dumt nu Leah, bad jag till mig själv.
"Ja", sa Sam och riktade blicken mot Elena. "Vi har bestämt, eller jag har bestämt. Jag ansåg att om inte du skulle få veta det vi är så skulle det kanske gå snett någonstans"
"Ska vi verkligen", frågade Leah och svalde.
"Ja, men kanske inte allt. Bara det viktiga"
Leah såg nöjd ut och lutade sig tillbaka i fotöljen. Sedan sa Sam meningen som skulle förändra Elenas syn på mig för alltid.
"Vi är varulvar", han pekade på varenda en av oss.
Elenas ögon blev stora av förvåning. "Vad sa du?"
"Varulvar, du vet vargar", sa Paul och log. 
Elena såg helt förskräckt ut. Hon tittade på mig med ögon stora som tefat som om hon ville att jag skulle säga att det de sa var helt fel.
Jag nickade bekräftande på huvudet och riktade blicken mot Quil. Gråten sved i halsen när jag tänkte på att hon inte gillade att jag var varulv.
"Jacob", sa hon hest. "Är det sant?"
Jag tittade på henne med tårfyllda ögon. "Ja"
Hon tog försiktigt min hand och höll den i sin. "Jag tror dig"
Hennes ansikte var lika vitt som himlen utanför men hennes blick visade att hon menade det. Hon trodde på att jag var varulv och hade inget problem med det.
"Jag har fler saker att berätta", sa jag. Lättnades hade spridits sig genom min stora kropp och jag kunde äntligen lita på att hon inte skulle lämna mig.

Elena del 39

Jag stängde dörren försiktigt efter mig och kikade intresserat på kläderna jag fått. Mjuksbrallor var alltid skönt och nu när jag frös så mycket skulle det känner ännu skönare. Jag skulle låna Jacobs kläder, det kändes lite lustigt men roligt på samma gång. Jag torkade mig, håret låg vått och stripigt längst mitt huvud men det fanns inte mycket jag kunde göra. Jag klädde på mig hans kläder, jag sniffade lätt på tröjan, den luktade precis som min Jacob. Jag tog en snabb titt i spegeln som hängde snett över handfatet, jag såg inte precis vaken ut men vad skulle jag göra? Jacob skulle berätta något för mig, något viktigt och då kunde jag inte springa hem och värma mig istället. Han hade ju faktiskt räddat mig, och Embry då.
Jag hörde hur en grupp killar pratade någonstans, deras röster ljöd genom hela huset. Jag kunde inte tyda var de sa, hörde bara på deras mörka röster att de var killar. Säkert Jacobs kompisar, eller flock som han kallade det. Undrar varför han gjorde det. Flock heter det ju bara när det är djur, Jacob är ju inte något djur.
Jag kastade en sista blick ner på mina kläder, de hängde lite löst runt mig, jag hade snörat runt hårt i midjan så inte mjukisbyxorna skulle åka ner och t-shirten satt på mig som om jag använt den som nattlinne. Men de var ju i Jacobs storlekar.
Jag tog ett djupt hackade andetag och öppnade badrumsdörren med ett gnissel.

Najs fredag

Tja tja! :)
Idag var det lugnt i skolan. På spanskan skulle jag egentligen inte ens behövt komma dit! Så jag var inne på internet och kollade bloggar i en halvtimme innan vi drog på lunch. Sedan lånade jag en bok i biblan, Sveket. Ska läsa den istället för Vampire Diaries i helgen. Aja, på engelskan var jag klar så jag satt och läste några kapitel i boken. Det va nojs :D

Ska åka till landet strax, om nån timme kanske. Kommer missa Glee. Det suger.
Nu äter jag en lussebulle. Dom är så goda!! Och imorn blire pepparkaksbak med mormor och med kussen My. Ska bli kul. Tradition. Vi små kusiner bakar tillsammans och de äldre tillsammans typ. Ja, de va så typ innan de blev gamla och flyttade och skapade familj. Så nu är det typ bara vi som kommer. Mormors gör egen deg, den är jätte god. Eller aa, enligt my för hon käkar upp sin. Men jag sparar till kakorna ^^

                                          

Jag tar inte med datan heller. Internet funkar ju inte. Så jag skriver på söndag. Hare bäst :)Har jag sagt att jag julpyntat? men jag har i alla fall pyntat mitt rum med gran och sånt ^^ MYYS :D

Lussebullsbak

Hellu!
När jag kom hem idag bakade jag och mamma lussebullar. Älskar lussebullar <3 Det är det godaste som finns på julen :)

Smarrigt :)

Onsdag

Hellu!
Har suttit och glott på Glee precis, det äger asså :)
I skolan hade vi först möte om IV-valet. Jag ska fortsätta med spanska, mer vet jag inte ... Och sedan hade jag och Mathilda vår engelska redovisning. Det gick bra men jag var grymt nervös. Och efter lunch var det spanska. Kul. Och sen på teatern såg vi 2:ornas förestållning. Tjejen i aspen. Blir jobbigt om jag ska skriva allt men den var helt okej. Efteråt när man snackat om den verkade den bättre. Japp.
Och på matten jobbade vi bara ...

Aja, har lite att göra nu. Mina fan-fictions och noveller ska kopieras in i datan så de inte försvinner. Sedan ska jag fortsätta fundera på min egna novell. Eller berättele. Jag är jätte taggad XD Inte skolans ^^Nu är bilderna slut på denna dator. Går in på andra imorn, och så blire lussebulls bilder :)

Och det är mina kompisar på fotot, från Spexdan :)

Jacob del 38

Hon tryckte sig hårt mot min axel, det kändes skönt men jag var rädd att jag skulle bränna henne. Men hon var så kall, som en frusen isbit så jag la armen som inte bar henne över hennes axlar.
"Vad är det ni ska berätta?", frågade Elena med ansiktet tryckt mot mig, men jag hörde ändå det klart och tydligt.
Det var det här ögonblicket jag varit rädd för, att hon skulle börja tvivla på mig.
"Du ska få veta", sa jag lugnt. "Jag lovar"
Han tittade upp på mig, hennes ögon såg oroliga ut men nyfikna också.
"Det är inget alltför läskigt va?", frågade hon oroligt.
Det knöt sig i magen. "Nej då"
Om hon inte tycker att jag är en varulv är läskigt så vet jag inte vad ..
Jag vandrade uppför backen, det var bara någon kilometer kvar tills vi skulle komma hem till mig. Undrar om Embry hunnit samla ihop flocken en ...
Elena mumlade lite och smekte försiktigt med sin kyliga hand på min nacke.
"Ska bli kul att se var du bor", sa hon.
"Mm", sa jag. "Det ska bli kul att visa det för dig"
"Om du stannar kvar när vi berättat", mumlade jag ohörbart.
"Vad kul", sa Elena glatt men fortfarande huttrande. "Tack för att du räddade mig, hur visste du att jag var där?"
"Laila ringde", svarade jag.
Elena stelnade till i min famn. "Jaså", sa hon.
Vi fortsatte gå under tystnad, Elena hade tveksamt tagit ner sin hand från min nacke men bara efter någon minut åkte den upp igen.
"Du är verkligen kall", sa jag när vi bara skulle svänga och se huset.
"Haha", skrattade Elena. "Oh, vad fint hus" Hon tittade runt på vår trädgård, det kändes först lite konstigt att visa henne vårt ruckel och garage men när hon berömde det blev jag glad.
"Du är för söt", smickrade jag och tog tag om henne hårdare.
"Tack", sa Elena glatt.
Sedan gick jag över gräsmattan, sparkade upp dörren och Billy syntes i köket.
"Jaså, så det här är Elena", sa han och rullade fram.
"Ja", sa Elena. "Hej". Jag släppte ner henne, hon började huttrade lite när min kontakt lämnade henne.
"Jag hämtar dig en handuk och lite kläder", sa jag och försvann från köket.
Jag tassade tyst till badrummet där jag roffade åt mig en handuk, sedan sökte jag i min garderob efter något hon kunde få låna. Jag hittade en vit t-shirt och ett par urtvättade svarta mjukisbyxor.  Det fick duga.
När jag kom tillbaka till köket satt Elena ner, fortfarande lite huttrande.
Hon tittade glatt upp när jag kom in, hon tog tacksamt emot sakerna jag hade med mig och begav sig till badrummet för att byta om.
Jag kastade en snabb blick ut genom fönstret och såg till min fasa att hela flocken var på väg hit. Skulle inte det kunna skrämma henne?

Tisdag 7/12

Hellu!
Jag var riktigt seg idag, jag satt vid datan i nästan 5 timmar i morse. Fanns inget att göra liksom ...
Sen lyssnade jag på en 'amatör' som snackade i radion. Jag kommenterade mycket så han sa mitt namn hela tin .. men jaja...
Läste lite i Vampire Diaries och har vart ute med hundarna, ska ut igen snart. Men jag har riktigt ont i huvudet, för lite syre eller för lite vatten. Eller för lite sömn. Aja, på torsdag ska vi baka lussebullar så då händere lite. Och i helgen ska jag till landet och baka pepparkakor hos mormor och träffa kusinen.

Men nu ska vi äta pannkakor. Ogilla :(Ellen :D

Ledig

Godmorgon!
Idag är det studiedag, vilken är grymt skönt. Det jag tänkte göra idag var att skriva lite samhällskunskap men det står inte vad man ska skriva. 2 veckor till det ska in och jag vill vara klar nu .___.

Aja, vet inte vad jag ska göra mer. Läsa och ta et lugnt bara. Det är bara så skönt att få vara ledig :)Lite bildbrist på denna dator. Men den funkar ikväll så då kommer det mer juliga bilder :)

6e december

Hellu alla!
Slutade skolan tidigt idag. Vi fick en rikskupong att äta för. De sanerar fortfarande matsalen. Jag och Iduff gick till Burger king och åt lunch sen gick vi till HM och jag köpte de sista julklapparna till mamma och pappa.
Nu hemma har jag pluggat lite engelska, lyssnar på musik och fikat lite. Imorgon är det studiedag så jag är ledig. Det är najs.                  

                              

Och i natt vare töväder. It sucks...Alla bilder är på andra datan så jag laddar bara upp något ^^ Det är min katt Olle på bilden :)

Elena del 37

Mitt huvud kändes oerhört tungt, jag orkade inte lyfta det. Jag kände mig fortfarande väldigt kall och nedkyld men inget vatten flöt runt mig nu. Mina ögonlock kämpade för att öppnas men de ville inte lyda mig. Jag hörde ett svagt mummel i närheten av mig, men jag kunde inte förstå vad personen sa. Men, rösten lät mörk så det måste ha varit en man. Plötsligt, fick jag styrka när jag tänkte på att det kunde vara Jacob så jag öppnade mina ögon sakta. Allt såg suddigt grått ut, jag kunde inte se var jag var någonstans. Jag kände sand under mina fingrar då jag rörde försiktigt på dem.
"Hon vaknar", sa en orolig röst.
Jag tog ett kort, försiktigt andetag men det skar obehagligt i halsen så jag blundade igen och försökte få synen att funka.
"Elena, hör du mig?". Det var Jacobs röst, det gav mig liv och kraft att öppna ögonen igen. Jag kunde nu se hans ansikte läskigt nära mitt, det såg lite suddigt ut fortfarande men ju mer jag stirrade på honom ju tydligare blev han framför mig.
"Vargar", viskade jag och hostade upp lite vatten.
Jag såg att Jacob kastade en ängslig blick på Embry. "Vad menar du?"
"Jag såg två vargar", sa jag hest och reste mig lite, det snurrade runt i skallen så jag la mig ner igen. Jag märkte nu att någon varm person satt under mitt huvud. Jacob hade snabbt satt sig där då jag nästan svimmade.
"Jaså", sa Embry.
"Ja, det är andra gången", sa jag viskande. Det kändes rätt att berätta för dem nu, vargarna kunde vara i närrheten. De kunde anfalla oss när som helst. "Jag mötte en i skogen för några dagar sen" Jag fällde en stor tår som ensamt ringlade nedför min kind. Jacob smekte genast bort den med sin stora heta hand. "Den dödade en människa framför mina ögon". Tårarna strömmade nedför mina kinder. Jacob smekte över min arm, värmen kom sakta tillbaka till mig. Hur kunde han vara så varm?
Jag hickade och andades i otakt. "Och så dök två vargar upp där uppe på hoppberget när jag föll. Vi måste hem, de kan ta oss" Jag nästan skrek det sista.
Jag såg hur Embry som satt framför mig kastade oroliga blickar på Jacob. Jag tittade lite bakåt och såg Jacob stirra ut över vattnet, han funderade. Sedan tittade han på Embry och nickade bestämt. "Det är nog rätt tillfälle nu", sa han.
"Vadå?", sa jag förvånat. Jacob fortsatte smeka över min arm.
"Ja", sa Embry. "Hon måste få veta nu, hon kommer berätta för någon annan annars"
Jacob stirrade ut över vattnet igen, solen sjönk vid horisonten och kvällen närmade sig. "Vi tar hem henne till mig, be resten av flocken komma så berättar vi nu"
Flocken? Berätta vadå? Jag var väldigt förvirrad.
"Vad är det som händer Jacob?" Jag tittade oroligt på honom, han tittade ner på mig och log ansträngt.
"Jag bär dig hem till mig så berättar vi"
Han reste sig och lyfte försiktigt upp mig från sanden in i sin varma tryga famn. Just nu var det bara skönt att han var så otroligt het för jag frös verkligen jätte mycket. Tanken på om han var sjuk dök upp igen. Vad är det som händer? Vad ska de berätta?
Embry gick in i skogen och försvann bakom ett par stora tallar.
"Var ska han?", frågade jag och fortsatte stirra där han försvunnit.
"Du ska få veta", sa Jacob och tittade på mig med en ängslig blick.
Jag tittade tillbaka på honom då kysste han mig lätt på pannan, precis där hans läppar rört mig blev illrött. Han hade kysst mig, på pannan men endå.
"Det är dags, du ska få veta", sa Jacob varmt och började gå över stranden med mig i sin famn.

Elena del 36

Jag lutade mig försiktigt fram över kanten och såg det stormade vattnet under mig som slog gång på gång mot klippkanten. Vattnet såg grumligt och svart ut. Jag skulle inte vilja bada där, inte ens om solen sken eller om Jacob var där. Det såg så obehagligt och läskigt ut. Jag tror inte ens vattnet skulle låta mig leva om jag badade där, det skulle förräda mig och dra mig mot botten där jag skulle få vara resten av mitt liv, död förståss då. Det var en konstig känsla jag fick, jag vet inte varför jag inte gick därifrån när inte Jacob var där. Kanske trodde jag att han skulle dyka upp, det liksom bet fast mig så jag kunde inte gå därifrån. Jag bestämde mig för att vänta ett tag till, jag vände mig snabbt om för att sätta mig på stenen, jag snubblade till och jag försökte få tillbaka balansen, men den var förlorad. Jag kände oron blöda inom mig när jag lutades bakåt och mina fötter lämnade det trygga berget och jag föll bakåt. Just då förstod jag inte riktigt vad som hände, helt plötsligt såg jag hur berget försvann längre bort. Sekunden innan jag skulle försvinna ner under vattenytan såg jag en varg där uppe på berget. Den stod och tittade ner på mig och gläfsade, jag såg det på dens mun. Skulle den hoppa efter mig och ta mig?
Det kalla vattnet slog mot mig, jag började skaka av kylan och försökte simma upp till ytan. Jag såg svagt solen skina igenom så jag visste åt vilket håll jag skulle simma åt. Efter ett par kraftiga tag var jag uppe, vågor stormades runt mig och gjorde att jag drogs ner under ytan gång på gång. Jag kastade en blick uppåt hoppberget. Rädslan kom, två vargar. Två stora majetstätiska vargar stod där. När de såg att jag tittade försvann de bakåt. En stor våg slog över mig och jag såg grumligt hur ytan försvann ovan mig. Jag kunde inte ta mig upp. Luften i mina lungor började ta slut, jag försökte ännu en gång ta mig upp men förgäves. Vattnet omkring mig började försvinna, men känslan av det var kvar. Mina ögon slogs igen då isigt vatten fyllde mina lungor och jag förlorade medvetandet.

Surprise!

Tjoo!
Har vart i centrum och shoppat, jag fick några öppna klappar och har bestämt det jag ska köpa till mamma och pappa. Men det var svårt att komma på något ...
Aja, läste en sida i Arn-boken. Sen dog jag. Började läsa lite på Vampire Diaries men jag är sååå trött på fantasy just nu. I alla fall böcker.
Min kusin ringde idag också, det var länge sedan. Det var verkligen en överraskning ... Kan inte säga att vi är så bra vänner men hon hade tråkigt ... Men det är kul att snacka med henne i alla fall. Ska nästa helg till mormor & morfar och baka pepparkakor. Då kanske hon ska vara med ^^Asså jag hatar mitt hår!! Kan det inte växa lite snabbare, på 1,5 år har det växt typ 5 cm ...

Jacob del 35

Jag hade kommit in i huset, knappt en minut efter hörde jag min urusla mobilsignal. Jag sprang fort in i mitt rum och plockade upp telefonen. Ett nummer syntes på displayen, ett nummer jag aldrig sett förut, men jag svarade i alla fall.
"Jacob", svarade jag.
"Hej Jacob, det är Laila". Laila? Varför skulle hon ringa mig? Det fick jag snabbt svar på.
"Du, Elena gick till hoppberget själv. Det var kanske en halvtimme sen och hon har inte kommit tillbaka"
Rädslan kom fort. Mina knän vek sig och jag var tvungen att hastigt slänga mig ner i sängen.
"Gick hon själv?", stammade jag fram efter ett par djupa andetag. Men det gick inte, andetagen fick mig inte att bli lugn. Jag hoppades att Laila fort som möjligt kunde lägga på så att jag kunde springa i min varg-form till henne och bara titta att hon var okej. Jag kände att präglingen verkligen var stark, min ande tycktes redan lämnat mig och var redan på väg till hoppberget. Jag såg i mina ögon hur den färdades genom gröna och bruna färger. Allt var otydligt.
"Jag sa det", sa Laila lite irriterat. "Men, somsagt. Jag är orolig att det kan ha hänt något"
Det räckte för mig, oro for över mig som om någon kastat kallt vatten i mitt ansikte.
"Jag går och kollar", sa jag snabbt och la på luren. Jag slängde telefonen på sängen. Jag sprang det fortaste jag kunde ur huset, när jag kommit en liten bit in i skogen slängde jag i väg mina byxor och bytte form. Det gick ovanligt lätt, kanske för att jag nu ville så fort som möjligt till hoppberget. Hon måste vara okej.
Det förvånade mig att Embry var i varg-form just nu, han skulle ju inte patrullera nu. Han hörde mina tankar och koncentrerade sig på att visa mig något. Jag var inte så långt i från hoppberget nu, bara någon kilometer kvar. Jag såg ur Embrys ögon Elen, min Elena. Embry hade kanske hört henne när han var på väg hem och vakade över henne åt mig. Jag saktade ner men var fortfarande på väg mot hoppberget. Oron växte ytterligare när jag såg att hon reste sig från en sten och gick mot kanten för att titta ner. Jag ökade min fart . Mina tassar dunsade med väldigt små mellanrum mot marken. Mina tassar började nästan göra ont. Jag skulle snart vara framme, bara inget drastiskt skulle hända nu.

Kul humor

Hellu alla!
Jag pluggade inte igår, shiet asså. När man är så inne i en bok glömmer man allt annat! Jag blev klar med den i af, och det var skönt. Var inte min typ av bok, ungdomsböcker är jag inte så mycket för ... Mene, ska börja läsa Arn-böckerna nu. Har läst till och med halva trean så jag började nu igen ... Efter ett års paus. Det går inte att läsa alla dom böckerna på en gång, man blir trött .____.

Aja, idag har jag lite och göra. Snart ska jag, syrran och pappa åka till centrum och handla julklappar. Jag har två kvar att köpa, till mamma och pappa. Jag vet inte vad jag ske ge dom. Det är så svårt ....
Men vad kan man ge till en förälder?


Haha, älska min och mina vänners humor :)

Lördag eftermiddag

Guuud vad jag är trött asså! Har bara några få sidor kvar i boken, Hemligheter & Pinsamheter, sen får jag läsa något annat! Skönt! Kommer typ somna snart känns det som ...
Men det är mys att vara inne, ska kanske sätta på en julfilm snart. Någon gammal goding ^^

                               

Borde plugga lite engelska med men jag har verkligen ingen lust.

Mene, har en fortsätt trevlig dag :)

Lördag morgon

Godmorgon :)
Vaknade runt åtta idag men låg kvar ett tag och bara slumrade. Jag var och är fortfarande grymt trött. Nu ska jag snart gå och byta om, satte på en julskiva förut så det är jätte mysigt här. Snön yr utanför fönstret och jag ska nog läsa snart. Ska bli klar med boken så jag kan börja på en ny, kanske ska låna nåt till lovet från biblan med ...

Aja, idag händer det inte så mycket. Hundarna kommer hem så jag ska ut med dom.Vad ska ni göra idag? :D

LIKSOM BAH POFF!

Hellu alla!
Kom till skolan innan 10, sovmorgon. Men innan man hunnit gå till lektionen så går brandlarmet. Det var skit kallt men vad ska man göra, man får stå där ute i snön och frysa i en kvart för att nån idiot tänt på en toarulle. Ja, ni läste rätt ...
Aja, på spanskan pratade vi om musik ^^ Och på svenskan skulle vi läsa dialoger, den här gången om Romeo & Julia, alltså de skulle handla om kärlek. Men i alla fall, hade bara två lektioner sen åkte jag hem och satte på en julskiva. Det var så mys att höra musiken, ligga i soffan och läsa och det säger poff utanför och snön faller som galen! :)
Ikväll blire seeker, just nu glor jag på Glee :)


Elena del 34

Jag traskade raskt över stranden mot hoppberget. Stranden kändes mycket ödsligare och skrämmande ut utan min varma Jacob vid min sida. Jacob hade varit väldigt varm, först trodde jag att han kanske hade feber eller något men han var ju så brännande het, nästan lika brännande som en stekpanna. Jag kom ihåg hur hans hud hade bränt obehagligt mot min men jag hade neturaliserat mitt ansikte, jag ville inte att han skulle släppa ner mig. Jag funderade en stund då jag klättrade uppför den branta klippan. Tänk om Jacob var allvarligt sjuk?
Jag skulle inte klara av om han försvann ur mitt liv, jag skulle dö. Dö av oförklarad kärlek.

Jag hade äntligen överstigit klippan, det hade varit svårt och jag hade nästan ramlat ner ett par gånger. Det kanske inte hade varit en så bra idé att klättra själv. Jag kastade hastigt blicken över platsen, ingen Jacob syntes till. Jag hade inte trott att han skulle vara här heller. Men en liten gnista hopp hade tänts när jag börjat klättra, men det var onödigt. Nu var jag bara väldigt besviken. Jag började gå runt på platsen och titta, jag hittade en perfekt sten som jag satte mig på och tittade allvarligt ut över havet. Det såg så skrämmande ut här uppifrån, alldeles stort, grått och outforskat för min del.
Jag hörde ett brak av kvistar bakom mig, jag reste mig fort upp och vände mig om. Rädslan bet tag i mig, snälla inte vargen. Den får inte ha kommit för att döda mig också.

OMG, jag dör!Jag och några kompisar kollade massa sånna här i måndas, den här är klart bäst ^^

2a december

Tjooo!
Idag vare en kort dag, först hade vi teater. Första gången på en torsdag morgon. Vi läste massa manus för vi ska välja ut scener. Jag och Sandra läste nån som hette typ Doft av Houng och utspelade sig på 1950-talet. Den var ganska konstig men bra. Typ en mamma och en dotter som flyttar och mamman ska typ gifta sig osv.
Aja, matten var inställd så vi läste lite till. Sedan på idrotten kom lärarn aldrig men när vi skulle gå kom en annan lärare. Björn eller nåt ... Aja, och sen åkte jag hem för samhällskunskapen var inställd och lunchen likaså. De skulle sanera matsalen och jag blev fett illamående när jag fick veta varför. RÅTTOR! usch asså .____.

Aja, nu ska jag plugga lite, läsa en bok och sen äre Glee :)

Random bild ...

Jacob del 33

Jag var på väg lufsande genom skogen, mina tassar dunkade hårt mot marken. I mitt huvud hörde jag hur Sam bad oss alla att samlas, vi skulle samlas på ängen så fort som möjligt. Han anstängde sig hårt för att inte tänka på det, men jag fick höra något svagt och fara. Jag ökade farten och mina tassavtryck blev djupare.
Jag hörde hur Embry kommit fram till ängen, han hade väl närmast. Jag såg i Quils perspektiv hur han närmade sig ängen, jag kände igen de stora klungorna av granar som jag sprungit förbi för bara några dagar sedan, då jag jagade den nyfödda vampyren.
Jag kom fram på ängen, lera sprutade upp på sidorna om mig när jag klampade fram. Jag satte mig till höger om Sam och tittade mig omkring, jag såg att det bara var Seth som saknades nu. Han dök upp bara någon minut senare flåsandes och pälsen insmord med kvistar och kottar.
Bra, sa sam när Seth satte sig. Carlisle ringde mig, Alice hade tydligen fått en syn.
Jag kände på hans röst att han var orolig ,han darrade. Jag reste ragg och morrade lågt.
Jaha, vad hade hon sett?, tänkte Seth.
Hon hade sett en av de nyfödda vampyrerna, en som försvunnit under kriget, vi hade inte hunnit döda honom, sa Sam. Ingen märkte när han försvann och nu håller han tydligen på att samlar en armé, men inte för att förinta Cullens som Victoria gjorde ..
Vad är armén till för?,
tänkte Leah förbryllat.
Sam kunde inte låta bli att tänka på det längre.
För att förinta oss, vi vargar är ett hot mot vampyrsamhället.
Hela flocken reste sig kvickt och morrade argt. Skulle någon nyfödd ha samlat en armé för att döda oss? Det skrämde mig inte alls. Vi kunde stå emot nyfödda, vi hade vunnit över dem förut.
När skulle de komma?, tänkte Paul och visade tänderna.
En månad, tänkte Sam suckandes. Ungefär, men vi kommer vinna så klart. Det gjorde vi ju sist. Han nickade åt mig.
Jaha, varför är du så orolig för då?, undrade Paul.
Sams ögon smalnade och Paul fällde öronen bakåt.
För att han lyckades fly, bara därför.
Jag hade ingen lust att ägna det här så mycket tankar nu, klockan var snart middagstid och jag var jätte hungrig. Plus att jag kände för en tupplur.
Ja, jacob, sa Sam. Jag tycker inte det här verkar så svårt men det är en sak till innan du får gå. Elena.
Vad är det med henne, tänkte jag och hennes vackra ansikte dök upp framför mig.
Du måste berätta, hon har dock inte påverkats så mycket av incidenten med dig men, hon kan ju få för sig att ringa jägare så du får berätta, jag ger dig tillåtelse som din alfahane, sa Sam och satte sig.
Okej, sa jag. Nu på en gång?
Resten av flocken satte sig med en duns men jag förblev kvar stående, en frisk vind kom smygande och rufsade min päls.
Alltså, vi kan väl berätta historierna igen. Vore det inte bra om hon fick höra dem efteråt?
Jag funderade lite snabbt, kanske men skulle hon inte bli rädd av det? Vad vi gör, men i så fall skulle hon få reda på det efteråt, berättelserna alltså.
Du kan gå, sa Sam bestämt.
Jag andades och vände mig om och sprang mot skogen hem.

Mysmånaden :)

Hellu!
Har precis kommer hem från stan! Jag och Iduff kom lite tidigt, en timme innan så vi gick och tittade i lite butiker. Jag köpte en julklapp till syrran, men kan inte skriva vad i fall hon läser ... Mene, sen var vi och besökte riksdagen i alla fall. Jag verkligen avskyr politik men när man var där var det jätte intressant konstigt nog! Vi var inne och kollade i utskotten och lyssnade på en debatt i kammaren. Men det var kul, faktiskt.

Och nu idag började julkalender. Jag har dock inte sett den men jag ska nog se den ikväll. Jag vet att det är jätte barnsligt men det är tradition, hur dåliga kalenerna ändå varit de senaste åren ... Om nu första avsnittet suger så slutar jag kolla ...

Aja, men just nu är jag helt beroende av Glee! Vet itne varför men jag såg lite när det visades förut men då brydde jag mig inte så mycket men nu är jag helt fast!!


RSS 2.0