En till julig dag

Tjoho!
Såg på Ensam hemma 3 på eftermiddagen. Jag blev lite besviken när jag såg att de inte var Kevin, den vanliga killen som busade med brottslingar, utan nu var det en lite kille vid namn Alex som var läskigt lik Justin Bieber. Han fick vattkoppor och var tvungen att stanna hemma från skolan, en granne, någon tant gav honom en radiostyrd bil i betalning för skottningen men bilen, ja den innehöll en farligt chip som skulle kunna förgöra massa länder. Typ. Hon hade fått fel kasse då hon åkt flygplan. Brottslingarna måste ha tag i chipet oh söker igenom området och sedan när de vet att han lilla pojken har den så förbereder de sig för en attack. Alex har 3 gånger inan anmält dem till polisen när han såg att de gjorde inbrott men de försvann ljudlöst bort. Han har fixat, som Kevin, en massa fällor och brottslingarna får elstötar, ramlar igenom golv och två av dem hamnar till sist i deras pool. Filmen var grymt kul, papegojan var nog den jag garvade mest åt. Det var Alexs brors goja och den hjälpte honom att få fast dem. Ja, det låter konstigt men det gjorde den.
Men en rolig kommentar var ju när poliserna riktar pistolerna mot snubbarna i poolen, de är helt stelfrusna och kan knappt röra sig ( det var is i poolen ) och poliserna skriker 'Freeze' XD

 

Ser inte han lite ut som en mini-Justin Bieber? På filmen såg man det bättre.

Vi rullade köttbullar förut också. Det va mys. Och de käkade vi till middag, vi köpte lite sushi som vi åt till förätt. Har börjat lära mig att äta det. Äter bara de med räkor och lax, de där rullarna vågar jag inte röra.



Ska under veckan, innan onsdag skriva en TV-tablå med bra filmer som kommer visas under julen.

Kommentarer
Postat av: Frida

SVA: tack! :D

2010-12-19 @ 18:26:47
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Dagens lucka är nu öppnad ! kolla om de va du , om inte så anmäl dig till mogondagens luca (21)

redan nu i dagens inlägg om daens lucka :D

kram

2010-12-20 @ 11:24:10
URL: http://liindblaads.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0