Nu äre dax!

Vaknade 4. Har drömt hela natten att jag missat bussen, åkt fel buss åt motsatt håll osv. Sen funkade inte mitt busskort. Inte så trevlig dröm kanske ^^
Men ja, nu sitter jag och gör frågeporten och dricker ett glas mjölk. Vi ska åka om en timme. Det ösregnar ute. Jag har lite ont i halsen och är jätte förkyld. Hoppas iaf att det är bra väder i Turkiet när vi kommer.

Frida!, pussa och krama hundarna jätte mycket från mig och ha så kul! :D


Imorn!

Nu har jag de första två Harry Potter böckerna i ipoden. Har resten på böcker hemma eller redan läst så jag tog dom två. Har lyssnat 5 kapitel på första boken och man får en hel annan känsla när man läser dem på orginal språk. Jag har redan läst azkaban, lite av flammande bägaren och till dit filmen var i sjunde boken.

Idag på eftermiddagen ska vi åka och lämna hundarna hos Emilia och Frida. Sedan måste jag gå igenom min packning så jag har med allt. Och ladda ipoden. Och måla naglarna.



Imorn går planet 08.30. Vi åker hemifrån typ 05.30 så jag hinner göra frågesporten på mugglarportalen. Jag är Ravenclawelev och Gryffindor ligger tätt bakom ...

HP 7




Colin Morgan

                                          

Omg vilken bra bild på Colin! Jag tror bilden är från det där avsnittet han är med i Doctor who. Har för mig att det avsnittet hette Midnight.

2 dar kvar

Igår kväll var jag så rastlös att jag såg tredje Narnia filmen igen. Jätte mys.
Idag mår jag bättre i halsen men jag har blivit lite förkyld istället. Så jag har mest suttit vid datan och sett på film idag. Såg första pirates filmen och nu ska jag försöka kolla ett avsnitt med Colin Morgan i Doctor who. Såg det avsnittet innan men jag fattade inte ett skit.
Merlin ikväll. Har inget annat att göra. Har packat lite nu faktikst, kläder, smycken och smink. Mm, känns som om jag behöver köpa lite mer kläder...



Från båten vi åkte.



Poolvatten. Omg vad jag längtar till att få simma runt, sola och läääsa! Och lyssna på musik ofc :)

Voldy


Sjuk nu?

Jag kände imorse att jag hade ont i halsen när jag svalde. Han dock då inte dricka nå te utan fick ta nån alvedonsaksgrej som skulle lindra smärtan. Nu är det väldigt obehagligt när jag sväljer. Har druckit 2 stora koppar te med mycket honung. Ska ta en kopp ned varm mjölk sen. Fan. Jag får inte bli sjuk nu när vi ska till Turkiet.



En av mina favvo teer. Vi dricker ibland lipton men jag försöker undvika det eftersom de ger djur sjukdomar och sedan ger dem deras te för att se om det kan bota sjukdomar.



Sökte på tekoppar och då kom denna vackra bild fram.

Isen är bruten

Jag har aldrig i hela mitt liv försovit mig. Jag minns att jag satte alarmet på 07.00 och slängde upp den i sängen. När jag la mig kollade jag en grej på mobilen och ljudet var borta. Kanske därför jag inte vaknade av den? Jag brukar bara vakna av att den vibrerar. Ja, vet inte om den ringde eller ej. Men när jag kollade så står alarmet på 08.15 och den är avstängd. Då gick jag upp igår. Jag satte ju på alarmet. Visst gjorde jag? Ja, jag satte på och kastade upp den. Klockan 08.23 kommer mamma och frågar om inte jag ska gå upp. Jag får panik, nästan. Min buss gick 08.23. Helvete. Så jag får slänga på mig nå shiet kläder, kamma håret, gurgla sånt där freshvatten, ta på lite mascara och parfym, slänga i mig ett glas vätska och yoghurt. Sen skjutsade mamma mig till skolan och där tog jag en banan. Så jag klarade mig i tid och så men ja, att försova sig var inte roligt. Usch, men jag behövde väl sova ...

I skolan gick vi igenom lite saker i matten. Sånt man kan behöva i Matte B. Och min lärare ska inte jobba kvar. Hejdå mvg. Vi har gjort en namnlista som hänger på anslagstavlan. Har jag inte Masoud som lärare kommer jag inte fatta ett skit. Huh, dumma rektorn.
Ja, på spanskan fick vi veta nationellaprov resultatet. JAG FICK VG OMG!! Trodde ju jag skulle få ig så jag blev grymt överraskad och lycklig ^^
På engelskan tittade vi på en film som hette Odysseus eller nåt. Han åkte till troja och krigade. Han var dum mot guden poseidon och därför skulle han aldrig komma hem igen. De mötte en äcklig stor jätte med ett öga som åt människor. Han var grymt läskig. Jag kommer drömma mardrömmar om honom. Usch!

Ja, idag äre vampire diaries och Avalon high på disney. Ja, det är Merlin och kung Arthur tema att de återuppstår. Hatar att jävla disney ska göra något sånt. De komma förstöra den mest intressanta legenden. Men ja, jag byter kanal när VD börjar. Avsnitt 19/22 idag :D



En bild jag tog när jag var ute med hundarna nån kväll.

Lilla Neville



Ännu en poster inför HP 7 part 2. Källa: http://harrypottersweden.blogg.se

Turkietbilder

Är lite uttråkad! Så lägger upp lite bilder.





Tacokväll...



Moody.

HAHA


Vårruset

Ja! Vi sprang då vårruset igår! Vi åkte till universitet och ja, sen vare massa folk och man ställde sig nästan i kö och så fick man springa fram när det var ens tur. Innan vi skulle springa kom det en mycket peppande låt. Popular. De hade vart skitmusik innan som jag aldrig hört så det var lite roligt när man kunde en låt. Sen vare Omg med The Moniker en gång ^^
Ja, men sen vare start då. Det var trångt så vi gick mycket, men vi joggade lite också. På vägen vare 2 vatten stationer och 2 musikstationer. En söt kille gav mig en vattenmugg och sa "Bra kämpat" och då blev jag glad. Hehe ... Ja, det var inte så jobbigt. 5 km. Det gick jätte fort! Ja, jag sprang ju inte så himla mycket men fan jag har inte tränat på evigheter. Men när vi närmade oss mål står tiden på 59.24. Jag hade glömt att vi startade 13 minuter senare så jag och syrran kutar i mål. Jag vann! Det är viktigt XD Hehe, så min tid blev 46.55 och ja, eftersom jag gick mycket får man vara nöjd med det. Men om jag springer igen nåt åt ska jag jogga hela tiden! Vi är några i klassen som funderar att göra det nästa år.
Men det var kul! Man fick medalj efteråt och picknickkorg för vi sprang i lag. Så kom vi hem elva igår. Sent två nätter, jag kommer somna när som helst.

Idag har jag haft samhällskunskapsprov och det gick bra. Sen fick vi veta betygen i Matte A. Fick mvg på nationella och slutbetyg. Det var kul att man är bra i nåt ämne!



Stranden.





Från båtresan. 4 dagar kvar omg!!! Har valt två böcker jag ska ha med nu! Graceling läser jag sen, Anna visade en bok som hette hush hush som jag ska läsa där! Sen ska jag läsa hungerspelen i sommar ^^

Och Ron



Så, nu är alla HPbilder uppe.

"Drick det där giftet så vi får gå"

Ja! Vi var och såg Romeo & Julia på dramaten igår. Det var en enormt stor besvikelse. Fast som de säger på teatern när man ska göra analys, att man ska tänka på om de nu bestämt att göra som de gjorde. Men jag gillade det inte. Det var tråkigt och de sa sina repliker som om det inte var spontant. Julia var en gammal kärring. Romeo var småsöt, fast inte min typ. Ja, men det var fin miljö. Mercutio var skön! Den enda braiga tyckte jag! Sen ja, om jag ska förklara hur dåligt det var så var det att efter första scenen ville jag bara att den skulle sluta. Och när Julia satt i en evighet och bara höll på och bestämde sig för att dricka giftet ... Asså, det jag tänkte var "Drick det där jävla giftet så vi får gå hem någon gång!!!" Jag blev inte ett dugg rörd. Jag kände liksom inte att de älskade varann. Och att de är tillsammans på riktigt, pyttsan. Det märktes inte, de kunde liksom använt det. Nää, blev inte rörd som sagt.

Ja! Idag har jag haft svenska och impro på teatern! Vi har kört 3 lämnar en bänk och att man ska få bort en person från bänken. Jag kände mig lite dålig idag, men det var väl för att jag var så himla trött ...
Men ja, vi ska åka om ca en halvtimme till tåget, vi ska gå vårruset. Aldrig att jag sprinegr nu när det är så jävla dåligt väder. Bara för en minut sen öste det ner, det gör det fortfarande. Men det låter inte mot fönstret.


Hermione


Snart dax


Svisha bort askmoln ..

Nu är jag lite stressad.
Imorn har jag matte nationella del 2 och ska på kvällen se på Romeo & Julia på dramaten.
På onsdag ska jag springa vårruset.
På torsdag simhallen och soprov och jag hinner inte plugga så mycket. Idag typ och jag börjar nu. Inte likt mig, men jag är grymt trött på plugg.

Sen ska vi ju troligen till Turkiet om en vecka. Får hoppas att det där jävla askmolnet håller kvar sig där det ska vara, på Island.

Inte hänt så mycket idag. Vi skrev om asatron och den grekiska mytologin på svenskan. Grymt kul! Ja, har någon sett julkalendern från Danmark 2006 Jul i valhall? Den var om asatron och grymt bra!



Från valborg. Nu har jag också laddat in all filmmusik från hp filmerna 1-5 i ipoden. Tror inte jag orkar lyssna på alla ..



Stranden i Side :) Omg, längtar. I helgen drack jag och min syrra massa turkiskt äppelte från Turkiet. Hittade en burk i ett skåp, det smakade superbt!

Myshelg

Så! Nu har jag gjort massvis i helgen! Igår åkte vi eckerö linjen och käkade smörgåsbord! Mums! åt massa oxfilé och massa olika räkor och till efterrätt massa tårtor, glass och chokladmousse! så gott! :D
Sen idag har vi vart på dop. Min kusins barn Maximilliam döptes! Vi var först i en ascool kyrka och så vare sån där gudstjänst. Min kusin sjöng bland annat. Sen vare mat och fika i en .. gård hette det nånting .. Aa!



När jag var ute och gick var det massa blommor i skogen.





Greta blev rädd när Ellen skällde och hoppade upp där .. vad det nu heter!



Och Frida! Jag hoppas din teaterpjäs gick bra! :D

A poem to Charlie

Charlie is so cool
I like him like a fool
Especially when he sings
about weird doctor who things
Charlie is really great
Even when he fish custard ate

Det enda jag gjorde på engelska lektionen efter 3 dumma nationella. Men den blev rolig ^^ Och nationella gick åt helvete. Skrivdelen gjorde jag på fem minuter, men jag satt kvar ett tag till. Kunde ju liksom inte gå så snabbt ...

Ja, nu sitter jag och skriver den sista sammanfattningen, sen är jag klar! Sen äre bara soprov ekonomi innan Turkiet! Naaaiiijs!


Awful thing

Helluuu!
Har inte gjort så mycket idag. Har haft 4 lektioner varav 2 jag inte gjorde nånting. Är klar där :) Men vi hade idrott iaf. Båda mina idrottslärare har cancer så vi hade en vikarie från gotland XD Vi körde lite basketgrejer och så. Sen hade vi samhällskunskap med.

Ja, nu håller jag på och skriver det sista i svenskan. Vi ska skriva minst en sida på avslutnigen, jag har skrivit en halv och kommer inte på mer. Sen äre källförteckningar, sammanfattning och innehållsförteckningen som ska skrivas ...
Imorn har jag spanska nationella hela dagen. Läs, hör och skriv. HEMSKT! Usch, jag hatar spanska. Det har blivit mitt hatämne.

Ja, sen äre dop i helgen. Mitt kusinbarn döper sig. Japp, så hela släkten ska ses på söndag. På lördag ska jag till åland och äta smörgåsbord.




Snart!

Hellu!
Hade matte nationella i morse. Skit lätt! Sen har jag haft lite svenska, läste klart Feber vilket var en enorm lättnad eftersom det kände inget i boken förrän det var 30 sidor kvar. Grymt tråkigt.
Sen hade vi spanska. Har 3 nationella på fredag. Hemskt :(
På teatern hade vi analys på strindberggrejen vi såg på i måndas. Sen fick vi ett förslag på vilket pjäs vi ska spela nästa läs år. Den heter klass nånting. Kommer inte ihåg .. men ja, jag vill nog köra den. Liksom, den utspelar sig i England, me like! Så ja, om vi kör den blire brittisch accent! Men jag vill köra nå 1800-tals grej också ._.

Ja, nu skriver jag på svenska rapporten igen! Ska senare till kista och läas upp mobilen, comviq imorn!



12 dagar till Turkiet! Får börja packa nästa vecka ...

Martin :)

Sitter och försöker skriva svenska rapporten om mod. Himlen är alldeles grå utanför och det regnar lite. Mamma damsuger så jag kan inte riktigt koncentrera mig heller ...

Aja, vi var och såg på teater igår och det var massa skådisar på scenen och i publiken man kände igen. Vi var på Strindbergs intima teater och såg en pjäs med scener ur några av hans pjäser.

Sen såg jag på en wallander film med Martin Wallström. Min absoluta favorit skådis. Om ni undrar varför kommer det ta en hel evighet typ att förklara allt varför ^^ men han är en grymt Bra skådis!

Ja, idag har vi sminkat oss gamla på teatern. Det var kul men jag såg inte gammal ut, utan mer sjuk typ. Mm, imorn äre matte nationella så det blir ingen sovmorgon .__.


Da da dam.

Älskar Paradise Oskar. Inte bara för att han är så söt, utan för han hade ett budskap med sin låt. :)
Ja, Sverige kom då på tredje plats igår efetr Italien och Azerbaijan.. Italiens låt sög. Azerbaijans med ._. Ja, sen fick Sverige 2 tolvor från Israel och Estland. Israel gjorde en parodi på Popular för några veckor sedan och det stod där att de hejade på Saade :) Sen gav Sverige bara 7 poäng till Da da dam :( 8 poäng till Bosnien lalal .. och 10 till Danmark. Den är grymt bra, även fast den är lite plagiat. Och tolv poäng till de studsande tvillingarna Jedward. Jag gillade den låten, nu är det bara så här att igår lyssnade jag oturligt nog på låten 7 gånger och sjöng på den hela dan så jag tröttnade på den :( Men ja, Danmark kom 5a i slutgrej. Ville bara flika in det.

Ja, sen har det varti konfirmation idag. Gick upp halv åtta och fixat och hållt på. Sen gick vi ner, jag, mamma, pappa, mormor och morfar. Där nere kom Frida, Emilia och deras föräldrar och min moster Marie, Vallen och Alexander. Så det var mycket folk, vilket var roligt :)
Sen ja, var det en lång gudstjänst med sång och framträdanden och massa. Som tur var fanns det några söta där ... Hehehe .. Nu garvar väl Frida och Jossan åt mig när de läser det här. Men det bjuder jag på. De var söta! Fast ingen är sötare än Axel Ehnström. Hahah. Det är Paradise Oskar. Visste ni att han är tjugo år och Finlandssvensk? XD Sen ja, igår på Eurovision så var det också massa söta. Jag ändrade mig från britter, till fransmän till lala... Japp ^^
Sen hemma har vi käkat lunch, ätit tårta och spelat kort här.

Nu förut hittade jag ett album med Paradise Oskar så jag har lyssnat på det. Sån musik gillar jag :)


Final!!

Ja, det är Eurovision final idag!! Jag hejar på Sverige såklart! Sen gillar jag också Finland, Danmark, England och Irland. Blir en hård final tror jag! Hoppas att vi vinner, fast jag vet inte. Hoppas iaf! Den börjar 21.00 till 00.15 Och jag vaknade 8 imorse. Huh, nån kommer kanske somna ...

Ja, mormor och morfar kommer idag eftersom de är konfirmation imorn. Sen har jag inte mycket att göra, har drygt en vecka på mig att skriva modrapport men jag gör det nästa vecka, så jag får ha ledigt nu i helgen. Har pluggat ganska mycket i veckan.

Merlin! Ja, det är det ikväll. Ett av de sämsta och tråkigaste avsnitten enligt mig, det handlar mest om Morgana och hon skådisen är inte så bra men jag kollar i alla fall. Merlin är ju med :)


I skolan

Hann inte blogga igår, datan bara la av och då struntade jag i att logga in igen. Vi hade i alla fall heldag med orientering igår. Det var kul, va gick/småsprang ca 5 km. Det tog typ 1 timme och en kvart.
Sen på kvällen vare Eurovision. Dom jag gillade var Sverige såklart, Danmark och lite Irland. Det var två, små galna pojkar som trallade runt på scenen och sjöng om lipstick.
Sen när de skulle säga vilka av de 19 som skulle gå vidare så på tionde, och sista som skulle gå vidare söger de Sverige. Eller ja, jag och syrran sitter i soffan, med über hög puls och kan knappt andas. Sen ser man den vackra Sverige flaggan! WOHO!

Ja, ska snart ha engelska om typ en timme och hemma ska jag se ESC semifinal 2 på reprisen igen XD Sen skulle de vara LOTR 3 idag på 6an men de har tagit ishockey istället. Får bli att se ESC hemligheter på svt1 istället. Sen äre bonde söker fru grej som jag ska se XDD


Sool

Helluu!
Har precis skrivit klart naturkunskapsrapporten så jag är lite lycklig just nu. Ska nog göra lite annat så kan jag va ledig i helgen sen. Synd att vi inte sett hela filmen på svenskan, det var nån tysk grej som utspelar sig under andra världskriget. Jao, har haft spanska idag också och sen var vi ute och körde teater. Det var roligt ^^

Jag är inte lika säker att Sverige går vidare längre. På youtube är det över 50 % ogilla markeringar :( Happ, får heja på Finland dåra. Turkiet åkte ju ut :( Gillar Englands låt med CX Brittish in my <3



ESC

Så, om typ 2,5 timme äre Eurovision song contest. Saade är med på torsdag, vi går till final. Har en stark känsla av att vi kan vinna med.

Har haft engelska nationella i morse. 2,5 timme läsning och lyssning. Dog jag? Jaaa, hata listening asså ._.
Sen har vi haft mentorstid och teater då vi hade improvisation.

Nu ska jag försöka plugga lite no och skriva lite.



Turkietbild.

Asgarv

Har vart en mycket rolig dag idag! På svenskan hade Isak redovisning om Fredrik i vår klass och han berättade om hans liv, liksom hitte på typ. Och så hade han klippt in huvuden på olika filmen han 'varit' med i.



Fick tillstånd av Isak att lägga upp den här, var bara tvungen. Jag har inte garvat så mycket i hela mitt liv åt en bild. ^^

Sen har jag haft naturkunskap och matte också. På teatern hade vi impro. Vi körde igenom det vi gjorde för ett tag sen, typ accisiationsbomb? Det hette nåt sånt. Sen körde vi frys massa gånger och 'reason-to-leave' när jag började etablera en scen, sen kommer en och gör en ny, så gör man så med alla. Den sista ska liksom ha en anledning att lämna scenen. Min scen var att jag rätta prov och min klass sög och alla fick ig och jag var sur på det.
Sen följde Jenny med mig till jakan och köpte en suuuper snygg jeansjacka på hm. 3 presentkort kvar av 4!! Japp, har gina, ur & penn och din sko kvar. En bra blandning XD

Imorn äre nationella! Uschhhhh! Det är läs och hör, kunde inte vart värre. Iaf hör hatar jag för ja, det är bara så tråk. Att lyssna på roliga grejer, som Charlie är ju kul, men på nån dum skiva och det är en skolgrej gör det så himla tråkigt.

Mm, ska skriva naturkunskaps rapport och ja, inte så mycket mer idag. Men är grymt slut och mina fötter värker efter ballerina skorna, att det är så varmt ute gör det fett jobbigt att ha sånna skor. Var är mina flipp flopps när jag behöver dem? Borta på landet .__.

Fick veta nu att Mysteriet på Greveholm gör comeback som julkalender nästa år! Asuuuuum <3

Varmt!

Nu har jag suttit i solen i några timmar, med ett glas tropisksaft i ena handen och boken i den andra. Det var mys. Nu håller jag på att fixa låtar till ipoden och ska väl inte göra så mycket mer. Läsa lite till kanske.



Kollade lite på ett program igår på fyran, 'kvällen är din' hette det. Jag fattar inte hur det gick till, men jag blev rörd när det var en tjej som fick träffa Justin Bieber. Holy jesus asså. Jag bara kände det liksom som om det var jag som fick träffa min största idol, som inte är Justin Bieber. Säger bara det. Det var lite förvånande.

I veckan som kommer kommer det blir jääätte varmt. Gud vad kul att vi då ska orientera ...

Söndag



Så, här sitter jag nu och ska skriva om kärnkraft. Sen idag ska jag läsa och ... det var allt! Har inte så mycket att göra. Är så trött idag, alla var uppe före mig. Vaknade 9 men somnade med mobilen i handen igen.

Ja, 22 dagar till Turkiet!! Har bestämt 3 böcker jag ska läsa där. Tillsammans tredje boken, Cirkeln och graceling ^^

Ja, som ni ser har jag inte så mycket att skriva. Ska nog sola lite till idag. Kommer väl se jätte bränd ut i facet snart. Huh!

Hare bra! :D

We remember different summers..

Helluuu!
Har kommit in i boken jag läser nu, feber. Andra frostboken och den är jätte mys. Det är liksom vargar som förvandlas när det blir kallt och ja, den är mys. Sitter nu och pluggar lite naturkunskap. Har inte gjort så mycket idag, solat och läst. Och Merlin.



Sommar sommar sommar!

Mitt hjärta brast lite ...

Har precis läst klart Frestad. Min favorit, manliga karaktär blev precis mördad och jag blev helt förstörd. Även fast några spoilat om hans död innan var sättet de gjorde det på så hemskt. Sen blev allting så luddigt när huvudkaraktären halvt dog med, typ. Huh, vill ha Bränd nu. Den kommer ut om en månad ...

Ja, hade kort dag idag med matte, håltimme och engelska. Det jag gjort hemma är att läsa och pluggat lite svenska. Innan jag ska till Turkiet har jag 3 provgrejer till. So stort ekonomiprov, svenska rapport om Mod, kommit en bit, sedan en rapport om olika energikällor i naturkunskapen. Ser mest fram emot att skriva nosaker, älskar no. Även om det vi ska skriva om är fysik så är jag taggad att skriva om det XD

Ehm, det är äntligen Vampire Diaries ikväll. Tre veckor sen de tog paus och jag kommer inte ihåg så mycket. Hatar när de tar paus. Höh, ska gå och plugga lite till tror jag.

Dreaming is living

I natt drömde jag världens bästa dröm. Den var helt jävla asum. Jag typ skrev en bok men upplevde allt själv. Och när det var typ bok 2, jag visste det, ibland vet man bara saker i drömmar och då ... Då hör jag någon som går i trappan utanför mitt rum och jag vaknar. Helvete. Klockan var halv 5 och så fick jag inte tillbaka drömmer :( Fatta vad sur jag är!! Men jag kommer ihåg det mesta, så jag har skrivit upp dne på min oändliga idélista. Men den var helt fantastisk. Några jag känner spelade karaktärer i min dröm, 2 var värsta bitcharna och ja, jag vågar inte säga till dem att de spelade det i min dröm. Haha, det var lite kul för de är ju inte bitchar IRL så. Min hjärna kokar ihop även saker när jag sover, det är asum. Dreaming is living!

Hade engelska nationella imorse då! Det gick skit bra! Det kändes som det i alla fall. Sen vare lite svenska redovisningar och sen efter lunch satt jag och Mary och tittade på teaterföreställningen på tv! Jag garvade hela tiden åt mig själv, det var så himla kul att se sig själv XD Ja, det var kul att se alla andra också ^^

Mja, håller på och skriver en recension och ska göra spanska sen. Sedan ska jag läsa Frestad. Hann inte igår :(



Jag sökte på 'drömmar' och då kom det upp drömkakor och typ lite scary mardrömsbilder. Jag tog den här, den va fin. Vår liksom massa inspiration av den XD


Twilight förhäxar folk

Ja! Vi teatrare blev då tvingade in till teaterhögskolan idag i snöslasket för att se på clownföreställning. De var 5 elever som fick instruktioner och så gjorde de som en föreställning, det var kul men tog väldigt mycket energi att garva så mycket.

Och ja, sen hade jag tänkt att göra ett inlägg om twilight, men jag orkar inte så det får bli kort. Liksom, hur kan så många vara förhäxade av den där skitserien? Jag tycker den är SKIT tråkig för Edward är ingen riktig vampyr och han är för perfekt. Sedan blir de tillsammans för fort så det blir inget intressant - det händer för lite hemskt. Om det händer något, som i fjärde boken att volturi ska komma och döda dem så måste de klara det galant och Bella har en magisk formel och alla klarar sig. SÅ TRÅK! Jag fattar inte? Asså, ja, alla vill väl vara i Bellas ställe, därför är den populär. Enda resonliga anledningen jag kom på.

Engelska nationella skriva imorgon bitti, ingen sovmorgon :(


Mitt budskap

Helluuuu!
Slutade rätt så tidigt idag, efter lunch. Hade matte imorse, svenska då vi skrev lite och tittade när Sally ritade av folk på paint XD Sen vare naturkunskapsprov! Det gick bra, kändes det som i alla fall men man får ju se hur det gick sen ...

Mm, nu har jag läst lite och druckit te :D Vet inte om jag pallar göra spanska, är en vecka dit men är väl skönt att få det överstökat. Men iaf, nu ska jag gå och käka yoghurt!

Jag vet att jag inte skriver intressant men jag har va fan inge och skriva om idag, huh! Ett budskap har jag iaf, läs House of night eller missa en jävligt bra bokserie!

Tack för mig!



En av mina favvisar av sommarbilderna, vi åkte båt XD som om man inte ser de ^^

Lalala

Halloj!
Vi gick till kvarnen igår, som ligger vid min skola och kollade på en brasa. Mja, sen innan det satt jag och läste massa och tänkte zappa (?) lite mellan kanalerna innan vi skulle gå. Och då äre Merlin på tv. Haha, fatta vad konstigt att jag glömde det! Liksom ja, säsong 2 är mys men jag gillar säsong 1 och 3 mera. Måste kolla reprisen, har bara sett säsong 2 två gånger.

Mja, idag har jag inte gjort så mycket. Läst och ska fortsätta plugga till naturkunskapsprov imorn.



Ja, visste inte vad jag skulle ladda upp för bild. Nu ska jag tjata igen om att det är 29 dar kvar tills jag ska till Turkiet. Mys. Bilden är på mitt bord där jag har en bok (URK) och te XD


RSS 2.0