My birthday :)

JAA, det är alltid kul att fylla år. Jag fick massa presenter i morse, 3 brittiska filmer, yeey ^^ Smycken, kläder och lite så ^^ I skolan var alla snälla, de är de alltid men liksom, alla blir liksom trevligare på nå vis när man fyller år. Det är så speciellt ^^ Och ja, alla kramar gjorde en glad med. Särskilt Anna och Ashley som kom springande och slängde sig över mig, trodde jag skulle ramla först XD Mmja, sen sjöng de för mig på idrotten. DET ÄR SÅ PINSAMT! HUh, det är en av de värsta grejerna som finns, visst liksom, man blir firad men det är ändå så att man blir helt tomatfärgad i fejset! Huuh. Ja. Sen fick jag mvg på ett matteprov innan jag gick hem, så det har vart en lyckad dag än så länge.

Så igår då. Först shoppade jag och mamma ltie. Jag shoppade jeansshorts, ett linne och ett par solglasögon. Det var sånna som jag letat efter i typ ett år så det var en lättnad att hitta dem! Sen åt vi på Mc donalds. Ja, sen var föreställningen då! När Martin Wallström var inne på scenen, ja då var jag mest uppmärkssam. Han är min absoluta favorit skådis! Jag kan tillägna honom ett inlägg nån gång, kan förklara varför osv ^^ Men ja, lusthuset var inte som jag väntat mig, den var speciell. En del roliga kommentarer fanns men ja, den är lite djup på nå vis så den kan inte ha så mycket komedi i sig. Men jag höll på att dö när min scen kom! Den var såå rolig! Och hon som gjorde Inez hade gjort henne heeelt annorlunda än vad jag gjort henne.



Ja, det där är hon som spelade Inez. Jag spelade ju samma, men det var en väldigt stor skillnad. Min Inez var så sträng och sur medan den här var lite mer ja, hon var inte så hård.



Kan inte fatta att jag göre här .. Men det är en bild som mig i karaktär. Fast bilden togs när min mun va fail så ._.



Typ nästan hela amsambeln. Min favvo står längst till höger. Min dröm är att få spela emot honom, han är så sjuukt duktig! Om de filmar sista Arnboken är jag först i kö att få spela Ylva .. Ni vet inte vem det är men hon är gift med hans karaktär XDD

Ja, nu måste jag gå och plugga. Min svenska redovisning har jag inte skrivit ett skit om än. Tänkte börja idag, men jag gör det nästa vecka. Sen äre fest med släkten på lördag på landet.

Aja, nu äre engelskaläxa som väntar. Hohojaja ...

My heroes

Har idag sett 3 Merlin avsnitt. Såg nyss det sista på säsong 3. Nästan stod på stolen, så spännande vare. Lite tårar i ögonen fick jag med, det kan jag erkänna. Som jag har nämnt så blir jag väldigt berörd av filmer, särskilt av Merlin. Den innehåller så himla mycket spänning, kärlek och vänskap så det går inte att hålla tillbaka tårarna.



Gwaine var en av de många nya karaktärer i säsong 3, som blev en av Arthurs riddare kring det runda bordet. Nya var också Gwens bror Elyan och sir Percival som tillsammans med sir Leon och Lancelot (<3) blev Arthurs riddare. Det var så sött. Lancelot var med i säsong 1 och då fick han inte det för han var inte adlig. Men ja. Ingen fattar vad jag snackar om. Ni har verkligen missat nåt.



Lancelot :)



Från vänster till höger. Gwaine, Lancelot, Sir Leon, Arthur, Percival och Elyan.

Filmidéer

Hohojaja ...
Var nyss på utevcklingssamtal. Det gick bra :) Läste på ett plakat om en filmtävling som ska komma i höst, jag har börjat gro lite nya idéer. Annars kan man ju spela någon av mina 4 film idéer, varav 1 är vääldigt utvecklad eller vad man säger och det andra är nästan det. En annan har jag en del scener i huvet och den sista, ja. Det är en idé med någon liten scen. Inte utvecklad alls. Man skulle ju kunna köra dem, då får man ju göra dom kortare och kanske som en trailer. Eller nåt ._. Eller så hittar vi bara på något nytt. Vi får snacka om det i skolan, jag kan ju berätta alla filmidéer jag har då.

Ehm, jag fick min ipod touch i morse. Det enda dåliga är att man inte fick nån jävla laddningssladd. Ska man ladda via datan eller vadå? Men vi åker i eftermiddag och snackar med dom, fan de kunde ju sagt något ._.

OCH SÅ SKA JAG SE MARTIN WALLSTRÖM IDAG :D Ingen kan väl ha missat det? Haha, ja. Det kommer bli så himla jävla kuuul! Sen har jag ju spelat en scen ur den pjäsen så det är lite extra roligt.

Sen så fyller jag år imorn. Ja, det blir roligt. Och så idag äre 2 månader kvar tills Turkland ^^

 

Omg, jag älskar er <3

OMGGGG!



MARTIN WALLSTRÖM ÄR MED I LUSTHUSET SOM JAG SKA SE IMORGON! Huh, andas ._. Men seriöst, han är en av mina favoritskådisar! Älskade honom efter att ha sett honom i andra Arnfilmen. Oh shiet, kan inte fatta att jag kommer få se honom! IN REAL LIFE! Oh mai, jag är helt sprudlande av glädje just nu. Det är absolut det bästa som hänt idag!!

Skratt och gråt



Avsnitt 10 säsong 3. Aldrig har jag blivit så berörd i ett avsnitt. Jag grät, det var så hemskt. Jag skrattade när Merlin blev till en 80-åring. Seriens höjdpunkt typ, han var så himla rolig. Ett måste se avsnitt!!

I'm going back

Ja, för femte året i mitt liv ska jag åka till Turkiet. Måndagen den 30 maj kl 8.30 lyfter flyget. Är borta en vecka, med bara familjen. Som tur är kommer jag ha fått min ipod och laddat in alla Merlin avsnitt säsong 3 så jag kommer inte bli totalt uttröttad.


Flipp

Hellu!
Ja, Frida och Emilia var här igår då! Det var ruligt ^^ Ja, vi spelade lite kort, vi hann inte klart ens XD men vi var ute med hundarna, kollade på Grease och lite på Vampire diaries. Sen fick vi våra födelsedagspresenter. Jag fick en bok som heter Gargoylen, har läst två sidor i den så jag kan inte säga direkt vad den handlar om en. Men det jag läste på baksidan så verkar den mys ^^ Sen fick vi bilder på hundarna som vi ska sätta upp. Sen fick jag två nagellack, en ljus lila och en silverglitter. Det silverglittriga är jätte fin ovanpå min franska manikyr.
Ja, vi kollade på Merlin med. Det är viktigt ^^ Ja, men min Merlin besatthet har börjat komma tillbaka sen jag började kolla säsong 3 igen. DEN ÄR SÅ ROLIG!

Sen vare ju earth hour. Vi släckte men hade en tv på för Downton Abbey. DET VAR SÅ HIMLA SPÄNNANDE! Seriöst, familjen det handlar om, hon mamman var gravid och då liksom så hon, Mary som jag hatade, hon visste inte om hon skulle acceptera Matthew, han söta blonda jag la upp bilder på förut XD Och ja, sen så får hon missfall för en kammarjungfru glömmer en bit tvål på golvet. Och ja, Matthew känner typ att Mary bara väljer honom för om barnet, som var en kille, men de visste inte det först, men då hade inte hans fått ärva. Så ja, jag blev så himla rörd. Ja, det förtjänar att vara understrucket, jag fick tårar i ögonen, jag har väldigt lätt för att leva mig in i serier och böcker. Men guud, han är så söt och så blire så där. Och så slutar det hela med att han herren på Downton Abbey får ett brev där det står att England är i krig mot Tyskland. Jag flippade ut totalt! Seriöst, Matthew kommer behöva åka ut och kriga, nej nej nej! Om han dör i säsong 2 kommer jag bli förkrossad. Nej nej nej!! Huuuh, de började filma säsong 2 för 3 veckor sen så den sänds i Sverige i höst. Huh, gud vad jag är nervös inför det.

Btw, man förlorade ju en timme i natt. Inte kul ._. Men ja, jag måste plugga so idag, glömde det igår. Men ja, det var allt.



Karaktärerna XD

Kung Arthur

Ja, det är earth hour ikväll. Vi kommer släcka, men vid 21.00 måste jag kolla Downton Abbey. Där är sista avsnittet idag för fan! Usch, sista avsnittet, det är alltid så jobbigt när en bra serie tar slut :(

Ja, jag såg ett avnitt av Merlin igår. JAG DOG AV GARV HELA TIDEN! Seriöst, det var såå kul! Det var många skådisar som man kände igen. En var hon bitchen som man hatar i Wildchild. Sen hon som spelar en lärare i HPfilmerna. Hon var ond. Men så kul XD Ja, hon flörtade med Gaius och när han berättade det för Merlin, ja då dog jag seriöst. HAHA!
Merlin: She likes you ... ? That is discusting! What if she kissed you .. *kräkljud typ*
Gaius: Merlin!
HAHAHAHAHHA :D
Ja, sen läste jag en låååång artikeln i svendka dagbladet igång om Kung Artur, det var intressany. Tydligen är det så att Merlin var trollkarl till Uther, Arthurs pappa och hjälpte honom att få Arthur ._. Och Mordred, den onda lilla killen i Merlin han var Arthurs brorson och han dödade alla Arthurs krigare kring det runda bordet och sårade Arthur dödligt och han fördes till ön Avalon. Det heter landet som Arthur och Merlin ska ena tillsammans i Merlinserien. Fett coolt asså.

Idag kommer Frida och Emilia hit XD



Nästan alla på den här bilden är med någon gång i säsong 1, 2 eller 3 men inte hans nubben tvåa till vänster. Men jag har sett trailers så jag vet lite. Men det ör i varje fall Arthurs riddare kring det runda bordet.

Våffeldagen

Ja, det är våffeldagen idag! JAG ÄLSKAR VÅFFLOR! Våfflor är mums, jag ska göra våfflor ikväll. Mycket våfflor XD Muums, med grädde och sylt ^^ Yuuummy!
Ja, har haft prov/läxförhör hela dagen. Först matteprov, gick bra hoppas jag. Sen vare läsförståelse på spanskan, skit svårt! Usch, det var jätte jobbigt. Sen på engelskan vare läxförhör på glosor. Mm, fick vg på grammatikprovet. Det är jag glad för, grammatik är det värsta jag vet.

Mm, hemma nu sitter jag och är inne på lite hemsidor och lyssnar på A very Potter musical musik. Det är mys.
Ska plugga lite senare, göra våfflor. Se Vampire diaries .. Kanske hinner med ett nytt Merlin avsnitt också ^^


Dans

Halloj!
Ja, vi hade naturkunskap i morse. Vi började med något nytt, hette liv i samverkan om jag minns rätt. Det gör jag säkert. Ehm, sen hade vi idrott. Vi dansade, fick göra egen koregrafi i grupp. Vår dans blev fett cool ^^ Vi stod först alla på led och hade ut armarna i olika höjder. Sen så snurrade vi och ja, en massa saker XDDD
På lunchen vare tacos, men eftersom vi åter så himla sent så fanns det inga såser eller ost kvar. Det sög :(
Sen på samhällskunskapen skulle vi räkna ut på ett papper olika påståenden och sådant i vilken ideologi de hörde till. På matten hade vi repetition, vi har prov imorn.

Hemma har jag pluggat mycket. Har engelska läxa tills imorn med, fattar inte hur många glosor vi ska lära oss. Om det bara är dom på pappret med en liten prick eller de i boken också. Asså nej, det är typ 80 glosor ._.
Mja, sen nu lyssnar jag på lite musik från hair. Lite mysigt så där. Hm, ska se på bilförare ikväll. Jag orkar ingenting, jag har inte läst i min bok sen i typ lördas. Asså vill inte läsa HP :( Så himla trött på det! Men det har jag redan nämnt så ...

Ingen bild idag .-. MEN IMORN ÄRE VÅFFELDAGEN! MUUUUMS :)

Tweenlight ^^

Hellu!
Ja, i morse vara svenska. Vi höll på och lärde oss om att argumentera. På spanskan så skulle vi göra ett papper om pronomen och ja, jag var inte med på förra lektionen pga teatern så jag fattade nada. Nada, det lärde jag mig sen för det var ett pronomen typ XD Ja, jag kunde allt sen och då blev man lite glad. Spanska lärarn sa att det var typ rekord på hur fort någon lärt sig den svåra grammatiken. En lektion. Den var skitlätt. Och rulig XD
Ja, på teatern hade vi föreställninganalys. Och ja vår klass är stökig. Det är jobbigt. Man vill bara skrika att alla ska hålla käften när de stör på lektionerna. Seriöst, man blir så irriterad. Ja, ni är snälla också, men ja. En del borde gå en grundkurs i hur man uppför sig. Höhö .__.

Mm ja, hemma har jag fixat fransk manikyr. Så fint det blev, för att vara första gången att göra det i alla fall. Ja, sen har jag pluggat samhällskunskap och engelska. Måste råplugga engelska och matte imorn! Inte många glosor sitterpå engelskan, men jag har ingen ork till det nu. Det gör vi imorn .-. Och matten, höööh. Prov på fredag. Uschligt.



OMG asså. Såg på Simpsons igår och det var ett halloweenavsnitt. Och ehm, ja. Då vare en del som hette Tweenlight och jag doog! En vampyr, Edmund hette han men de ska ju vara älvan Edward. Han stoppar en massa bilar med handen och så springer Lisa och han genom skogen upp i ett träd och så hoppar de lite. Och så kommer Milhouse och ser det och blir sur för att Lisa är tillsammans med en vampyr och förändringen kommer. han förvandlas .... till en pudel!!! XD Hahaha, inte till en cool varg som det är i skitböckerna/filmerna. Ja, sen vill Lisa förvandlas till en vampyr, som Fail Bella. Fast Edmund (Edward då .. ) och hans pappa suger blod från Homer och de får fetma för Homer är full av kolestrol. Så dör de. YEEY, Edward dör. (Höh, Edward, Edmund. Samma skitperson .. ) Äntligen slipper vi den perfekta älvan som är så otroligt tråkig!!!! Och Det är Homer som ni ser som är ute och flyger XD
Måste bara säga en fail grej, rösten till Edward .. Edmund eller vad fan man ska kalla honom .. Rösten till honom var Daniel Radcliffe, ni vet Harry Potter XD Det var så kul XD

Regissör

Hallihallå!
Ja, har haft en lite omtumlande dag. Först hade vi engelska och ja, gjorde nån uppgiftsgrej. På samhällskunskapen så gick vi igenom en gaaammal läxa och så skrev jag lite om de olika ideoligierna. På klassrådet var Sally sekreterare och jag ordförande. De va ruligt. Fast klassen är bra stökig. Sen har jag vart boss igen, höhö. På teatern, men innan de hade vi teaterhistoria om medeltiden. Även fast vi bara var fyra pers där så stojjade hälften av oss så mycket att det kändes som om vi fan vore miljoner pers där. Seriöst, det var skit jobbigt. Och alla dissade och gick hem, så det var tråk. Mene, sen läste vi en text. Eller två, vi skulle göra en till en pjäs eller så. Jag framträddde första gången som regissör. Det var skiiit kul, men jobbigt när ingen lyssna ._. Fattar hur våra teaterlärare känner sig, riktigt jobbigt asså. Men scenerna skulle vara liksom bibelaktiga, för de va så de gjorde teatrar på medeltiden. Ja, i den första var Jenny gud, Mary Eva och Fadi Adam och gud kastade ut dem från paradiset. I den andra var Mary en präst som predikade på Jesus begravning. Fadi var Jesus och låg död på ett bord, som skulle föreställa en kista. Ja, och Jenny var Maria, hans mamma som kom in och störde och grät över sin son. Då blev prästen sur. Då återuppstår Jesus och säger "April april". Ja, den scenen var liksom påsken, för kyrkan gjorde pjäser runt högtiderna. Ja, men de va kul.

Sen hemma nu ska jag beställa presentkort och ipod. Har pluggat lite med XD

Beslutsångest

Halloj!
Ja, jag är så sjukt trött och sur. I skolan på matten blir man skit stressad för provet på fredag. Sen på svenskan får man reda på att om 3 veckor ska man göra en muntlig redovisning om valfritt ämne .. Vad i helvete ska jag snacka om? Det suger så jävla mycket att nu kommer det! Om redovisningen vart för kanske 5 månader sen hade jag kunnat snackat om HP! Och den redovisningen skulle blivit hela awesome! Höh, men nu så är jag så trött på HPpladdret. Uschligt asså hur trött jag är på det. Så ja, då är problemet vad jag ska snacka om nu? Merlin .. Mja, när vi fick veta att vi skulle ha de här för två månadet sen när hon gick igenom planeringen var det första jag tänkte på. Då var jag i inne i nån Merlinextas. Men nu .. Ja, jag har tröttnat så mycket pga att svt visar jävla repriser hela jävla tiden! Så ja, kan inte snacka om AVPM/S heller, det blir för tråk och alla ser det ändå. House of night då? Nej, folk läser den med. Twilight? NEVER! LOTR? Nej, 3 år sen jag gillade det ... Så vad ska jag snacka om då i 5 jävla urtråkiga minuter? Jag tycker det är kul att ha muntliga redovisningar men när man inte kommer på något jävla ämne blir man bara så himla sur!!! Men man kan nog inte snacka om Britter? Jag har sen kanske 1,5 år tillbaka sett filmer och ja, jag gillar den världen mycket. Världen .. det är ju ingen jävla fantasybok .. nej, men jag gillar England. Det är ett mysigt och tedrickande folk. Höhö. Nej men liksom, allt det här med förr i tiden där är fascinerande. Mm .. kan snacka om Dan Stevens då kanske. La ju upp en bild på han igår. Han har ju vart med i en hel del. Maggie Smith också kanske .. (McGonagall i HP ) Nää, ska fundera till nästa vecka. Då börjar jag med manuset.

Ja, resten av dan då .. Ja, på naturkunskapen hade vi då redovisnigen, de va ruligt ^^ Ja. Och så på teatern hade vi teaterhistoria. Mm.

Mene, jag har fått en idé till en filmsaksgrejs igen! Seriöst, det poppar upp idéer hela tiden!!! Först vare vampiresaken. Sen andra fantasysaken. Sen kom jag på som en svtserie. Och nu kom jag, of course på en brittisk serie film .. Film och film, jag ser det som en mys film. Sen kollade jag på simpsons och så vare en ö som såg ut som en döskalle och dess tänder var som små öar och då fick man såklart en liten mini idé till en deckare. Huuuh. Fan kan de inte skriva sig själva???



Seriöst, jag vill ha fattiga riddare nu!! Och på fredag äre våffeldagen. Våfflor är gött.


Downton abbey

Jaa. Idag har jag vart ute och gått. Höhö. Sen har jag pluggat och lite så. Vi var och köpte en födelsedagspresent till mig i Jakan och så kollade jag på din sko. Jag kommer få välja presentkort och en av ställena jag kunde välja på var där, det fanns så snygga ballerinaskor!! Aja, sen har jag kollat lite i mitt smink. Jag kom fram till att jag äger ca 15 läppbalsamssaker. Ja. Sen äger jag typ lika många läppglans. Huh, det är inget jag behöver köpa .. och alla läppstift ... omg, jag använder inte ens allt .. Aja, det där var ju intressant för er att läsa. Ja, jag äger alldeles för mycket smink iaf .__.

Igår vare näst sista avsnittet på Downton Abbey. Tror jag nämnt förut att jag ser på de, men skit samma. Det är en brittiskserie. Me like! Och ja, det är som vanligt att de ska gifta sig men så äre problem .. blabla.. Men denna serie är fett mys, jag var lite skeptisk i början men den är fett mys. Liksom, det handlar om alla karaktärer. Först de som bor i Dawnton abbey, sen tjänarna också. De är lika roligt. Sen äre en som spelar Matthew Cralwey som var med i Förnuft och känsla ^^



Ni som kollar noga ser att hon i mörklila är Professor McGonagall från HPfilmerna.



Ja, han är sötare som blond. Sen blev jag sur ihåg när han kysste fel person. "Fel person dtt pucko", skrek jag, eller sa ._. Ja, hon är en bitch. Jag hatar henne.

Lördag

Ja, jag har inte gjort så mycket idag. Vaknade innan nio. Duschade, åt frukost. Kollade på tv. Åt lunch. Fortsatte kolla på film. Läser ett kapitel i en bok. Läste en sida på engelska läxan och nu hamnade jag här. Ska fortsätta plugga sen och kolla ett avsnitt på Merlin på datan men det blir när pluggandet är klart. Idag kommer hundarna hem också så då får man ut och gå lite. Ikväll äre annars repris på Merlin som man redan sett typ kanske 7 gånger. Sen äre Dawnton Abbey ikväll. Inget mer. Nästa lördag äre det där Earth hour mellan 20.30-21.30. Jag ska släcka, men kl 21.00 behöver jag en TV .__.

Aja, ska fixa lite stuff och sen äre engelskan som väntar .__.



Vill ha sommar nu ._.'

7 saker du inte visste om mig

1. Jag är nagellacksberoende. Ja, det började för typ 1 år sen och ja. Jag kan inte vara utan det. Jag fixar väldigt mycket med mina naglar, jag har ett litet kit med sax och sådant som jag fixar med väldigt mycket. Sen innan jag tar på nagellack så filar jag alltid först. Sedan tar jag alltid undernagellack, sen färgen och sen genomskinligt.

2. Jag bryr mig myyycket om miljön. Ja, jag börjar nästan bli lite fanatisk när det gäller miljön. Jag släcker lampor hela tiden och stänger av tvapparater. Men det är inte så kul. Jag är grymt rädd för växthuseffekten och så och att jorden ska typ gå under. Och allt som händer i Japan ger ju bara svar på mina rädslor :(

3. Att jag inte är ett riktigt HP-fan. Surprise, surprise! Nej men seriöst, det är jag inte. Jag började läsa böckerna 2007 efter 5e filmen så man kan ju inte kallas ett riktigt fan om man bara såg filmerna först. Men ja, jag har tröttnat grymt mycket på den världen. När jag läst böckerna jag har på engelska så äre slut med HP. Yeah, really.

4. Att jag inte lyssnar så mycket på musik ... Ja, det är sant. Jag kanske hittar nåt band eller artist som jag lyssnar på ett tag men jag tappar lusten skit snabbt. Senast denna vecka la jag in maaassa låtar med ett band men när jag gjort det tröttnade jag på dem. Yeah, that's me.

5. Att min mobil som jag snart haft i 2 år skickade sitt 1900 sms igår. Hahaha, jaa. Det är svårt att messa när man har 3 som abbonemang och begränsad kostnad varje månad XD

6. Att jag haft djur hela mitt liv. Ja, vi har alltid haft något djur här hemma. Ett tag hade vi bara en fågel som hette Pelle men sedan skaffade vi marsvin. Har haft väldigt många marsvin. Sen en kanin som hette Herman. Just nu har vi ''bara'' 2 katter och 2 hundar. Hade en annan hund förut som heter Selma, men hon bor hos en släkting släkting för när vi hade henne kunde vi inte ha henne pga att de bytte jobb och vi ville inte lämna henne ensam på dagarna.

7. Att jag just nu tittar ut på snön och suckar. Ja, när ska våren komma egentligen? Jag börjar fan få snösjukan. Kollar man på nätet så kommer det inte att vara plusgrader på natten de närmsta 10 dagarna. Enligt nånting måste det vara över 0 dygnet runt i en vecka för att det ska kallas vår.



Greta :)



Ellen :)

Ja, jag ska lägga upp mer bilder på katterna också :D


Hm ._.

Helluuu!
Hade matte imorse. Jobbade på som vanligt. Ehm, på spanskan gjorde vi ett gammalt nationellthörprov i datasalen. Gick väl bra hoppas jag, det var skit svårt. Sen åt vi lunch. Ehm, ja. På engelskan läste vi en text som hett typ lollipop och guns. Vi fick läxa. Fick läxor eller prov på alla lektioner idag. Yeey. Sen så har vi naturkunskapsredovisning på måndag och snart so-prov också. Jag har iaf bara 5 frågor kvar på de där insturderingsskiten. Aja, nu hemma så är jag gryymt trött. Det snöar ute, det gör ju inte mig direkt piggare och gladare. Nej, men jag har pluggat lite och ska plugga lite till.



Ja, en vacker strandbild från landet ofc.

AVPS :)

Hellu!
Har precis sett klart på A very Potter Sequel. Oh, jag älskar dom där pjäserna. Så mysiga asså. Man borde komma på en annan liksom bra film som man kan göra så med. De har ju gjort liksom Grease, Hair och då AVPM/S. Hmm .. Ja, man får fundera lite över det .__. Det vore roligt om vi på teatern kunde göra A Very Potter Musical. Pax på malfoy eller Snape då XD

Men ja, hade då engelska. Vi gjorde något quiz om nyheter och en muntlig övning, nåt gammalt nationelltprov typ. Ja, hemma satt jag och läste tidningen först lite. Fast det var inte så kul. Sedan gjorde jag instuderingsfrågorna, satt med dem i typ en timme. Nu är jag lite trött i huvet efter det höga ljudet på datan när jag såg, ja ni vet. Ska väl äta snart och kanske hämtar min bok och läser lite. Jag är alltid så trött på kvällarna så jag orkar inte läsa .. Aja, mina 2 böcker kommer typ snart hoppas jag. Roligare att läsa en bok som man inte kan utantill.



Hitta en hemsida där man kan lyssna på alla låtar, yaay :)

En bra sak

Ja, här sitter jag. Bussen går om en timme. Alla lektioner har vart inställda för mig idag, skulle vart hemma om vi inte skulle haft engelska på matte lektionen. Asså, jag känner liksom att vi kommer hamna så jävla mycket efter när lärarna är borta hela tiden ._.

Satt och kollade 5 parter på act 2 på A very Potter sequel. Asså älska. De är så jävla roliga <3



Ja, tänkte kolla på ett Merlin avsnitt men nu räcker inte tiden. Ska nog kolla lite på sequel mer. När jag kommer hem äre massa samhällskunskapsinstuderingsfrågor ( huuh ) som ska göras. Vi har fan haft kanske 5 lektioner om idelogier totalt. Hur fan kan hon tro att vi kan klara de där? Shit asså ._.

Hair

Igår hade jag inga lektioner överhuvudtaget. Vid halv ett började då musikalen Hair. Jag hade inte sett filmen innan men den var ändå väldigt rolig. Även om de strippade väldigt mycket så var den ja, rolig. De bästa låtarna de sjöng var de där Hair och let the sunshine in. Jag gick och sjöng på den sista men jag fatta inte att den var sorglig ._. Såg filmen när jag kom hem, det blev helt förvirrande. Först var karaktärerna helt annorlunda i musikalen och filmen. Han Berger i musikalen, usch, han var jobbig. Men i filmen var han jätte mys. Han Claude i musikalen var så himla jävlans söt att man typ dog! Ja, hans karaktär var fett cool :) Men i filmen så ja, där var han jobbig ._. Och i musikalen dog Claude ( snyft ) och i filmen Berger. Ja, helt fail. Han som spelade Claude i musikalen hade världens gulligaste hår ^^ Men när han vart i armén var det borta, det var tråkigt :( Och ja, i musikalen hade han Berger inget hår på huvet, i filmen vare tvärtom så liksom, musikalen och filmen är verkligen tvärtom. Hon Sheila var också tvärtom. Ja, asså jag ångrar lite att man såg filmen. Allt blev som en enda röra. Blev lite förvirrad .__. Skulle nog skitit i filmen ...
Aja, satt på tredje raden iaf kanske jag ska tillägga. Det var naijs :)

Ja, ska gå till bussen om typ en timme. Kommer inte ha nåt att göra nu så man får väl sitta här tills man ska ha idrott. Vi har inte haft idrott på 6 veckor, jisses.


Kanske kanske ...

Ja, nästa fredag ståre att det är nollgradigt under natten! Yeey, då kanske våren kommer hit om ca 2 veckor XD Om vi har tur .__.

Ja, vi ska då åka och se hair idag. Ska gå till bussen vid elva, ska möta Peg i jakan så åker vi till stadsteatern. Har nån sett trailern på den här Hur många lingon finns det i världen? Den verkar så kuuul, en av mina favvo skådisar är med där, han huvudrollen. Ja, för han är söt bland annat ja .-. Nej, han är inte utvecklingsstörd. Han är den där som hamnat lite vilse och ska jobba där. Eller nåt. Men ica-jerry är med i filmen, haha XD



Landetbild igen XD

Kom vår!

Hellu!
Ja, jag har haft lite pendlande humör idag. Vet fortfarande inte vad det beror på. Vi hade i alla fall matte i morse. Sen på samhällskunskapen så hade vi lektion om temdagen, den med förintelsen och så. Vi gjorde lite övningar och skrev en reflektion. Sen vare mentorstid och teater. Vi hade idag ljusteknik, eller vad det heter. Vi fick lära oss en massa om hur lamporna fungerar och lite om hur man sätter ljus osv. Det var ganska så intressant.

Jag känner att våren närmar sig, det måste vara över 0 grader dygnet runt i en vecka för att det ska räknas som vår. Ja, jag försöker just nu avvärja mig från datan och teven. 1 timmes datatid/dag och 2 timmar tevetid/dag. Bara det att jag såg the voice i morse så jag har ca 1 timme och en kvart kvar. Men strunt samma.
Kollade på en väderhemsida, inom de 10 närmsta dagarna kommer det vara minusgrader på natten så våren kommer väl till april skulle jag tro ...

Men ja, när jag kom hem satt jag ca en halvtimme och läste tidningar. Höh, ja. Och ja, man får lite ångest med de här kärnkraftverken i Japan. Det kommer komma radioaktiv strålning hit men den kommer inte vara skadlig. Men det är fan ändå läskigt. Kan inte de där riksdagssnubbarna komma på fler sätt att få energi på? Det är väl bara att sätta fart på ett hjul som får nån annan grej och snurra och så får den saken det första hjulet att snurra. Då är den ju inte beroende av någonting, bara någon som snurrar igång den. Jaja, ingen fattar mina konstiga idéer ... Ska fan maila han riksdagskillen vi träffade i riksdagen med klassen och fråga hur man blir en ledamot. Jag är jävligt rädd för det som händer med miljön just nu. Inte bara kärnkraftsverken. Men det med oljan och bilarna också. Folk borde återvinna mer och släcka lampor i rum de inte är i!



Den här bilden är tagen på något påsklov. Om det är förra, eller förr förra året vet jag dock inte ...

Musikmobbning :O

Ja, jag har vart på jävligt dåligt humör idag. Jag vet inte orsaken till det, men jag vaknade nog på fel sida i morse eller nåt. Ja, när man kom till skolan blev man totalt nertryckt för att man hejade på Eric Saade i lördas. So what om jag gillar hans musik. Pop är en av de många musikstilar jag gillar, så jag hoppas inte de dömmer mig bara ut efter vem jag hejade på .. Men jag hejade ju somsagt på Moniker, Swingfly och Nicke Borg med så. Men jag ska leta nya band att lyssna på. Iduff ska skicka lite bra låtar till mig :)

Aja, vi hade matte i morse. Sen svenska då vi diskuterade utifrån läsloggar vi skrivit om artiklar som handlade om identitet på något vis. Lång mening. Sedan hade vi naturkunskap, var i datasalen och fortsatte med powerpointen. Sedan hela eftermiddagen satt vi och skrev en lång uppsats om Att vara ung. Det tog mig 2,5 timme och jag var inte på det gladaste humöret efter det. Nej ... Hemma har jag mest försökt återfå min energi med hjälp av soffan, inte det bästa sättet direkt .. Ja, det blir nog promenad ikväll och sista avsnittet med Familjen Annorlunda. Den är faktiskt mys att se på. Ja, juste! När jag kom hem vare Moniker på cdspelaren, det var naijs. Och så målade jag naglarna. Ja, så intressant.



Jag tar mest mysiga sommarbilder just nu. Här brukar vi bada på midsommar i kanalen på landet :) Supermys ^^

Dagen efter ...

Ja, då var alltså lilla Eric Saade som tog hem vinsten igår. Blev jag glad? TOTALT! Jag hejade ju på honom, The moniker och på Swingfly. Lite på Nicke bort med. Men Saade mest då, röstade 2 gånger, mess och ringning. Jag tror faktiskt låten kan ha en chans i ESC. Mm, ska se de där 'Dagen efter' ikväll när de intervjuvar honom, de ska ju åka till düffeldorf typ snart och träna XD Fast Moniker skulle också haft en chans .. Ja, jag kan inte bestämma mig .-.

Aja, har inte gjort så mycket idag. Var ute på långpromenad och har läst lite i HP 4 på engelska. Läser den tills mina 2 böcker kommer till biblan. Huh, det är jobbigt att ha många böcker att läsa. Jag blir fett stressad. Men vi ska ju läsa om ca 2 veckor en bok på svenskan som ska handla om mod. Om någon av böckerna kommer så äre bara att komma på så de handlar om mod på något sätt ...


The gates of Avalon

Ja, har inte gjort så mycket idag. Såg Merlin avsnitt 4, säsong 3 på datan. Min brorsa har vart här, han hade med sig en tjej. Ja, och nu till inlägget. 'The gates of Avalon' är avsnitt 7 säsong 1, det blev mitt favorit avsnitt när jag såg det för första gången för 2 år sen. Det handlar om en tjej som heter Sophia och hennes far Aulfric som låtsas att de blev anfallna av rövare. De kommer till Camelot, räddade av Arthur och Merlin. Men det de är ute efter är att döda Arthur för att få tillbaka sin odödlighet i Avalon. Jag älskade avsnittet, den var så mysig men endå hemsk. Merlin får rädda Arthur och ja, man fattar hur bra vänner de är :)





Aulfric snackar med .. en älva? :O Ja, nåt äre. Han hade mördat någon så de fick inte bo kvar i Avalon och blev bannlysta till de dödligas värld. Han vill byta Arthurs död mot Sophias odödlighet. Naaw, fett gulligt. Ja, han säger inget till Sophia så .. hon tror ju att båda ska dit ...



Seriöst, han är så söt :)

:)

Jahapp, då äre final i eurovision idag. Gud vad det här året gick fort .. Melloåret eller vad man säger ._. Asså, jag har inte fått riktigt grepp om årets mello, var inte så många bra låtar .. Ingen som man liksom älskade. Sista året för mig att kolla tror jag. Det är bara fail anyway. Sverige skyller alltid på att fel låtar vinner, MEN RÖSTA FAN DÅ INTE PÅ SKIT LÅTAR! Som Vargas låt, den gillar många men den kommer absolut INTE funka utomlands. Om vi vill ha en chans ska vi skicka Saade, Moniker eller Swingfly. Allt annat schlagerskit kan de slänga i sopporna.
Ja, men jag skiter i att rösta i år. Förra året röstade jag 5 gånger på Salem Al Fakir. Var då på eftermiddagen inna finalen i globen och såg alla bidrag. Det var coolt, hade aldrig varit i globen innan. Nej, jag är ingen musiknörd direkt så ..

Och titta ut! Solen skiner! SÅ JÄVLA ASUUUM!


Fail .-.

Hellu allesammans!
Började dagen imorse med matte, blev först lite fel när jag inte fattade hur man räknade ut volymen, men i slutet av lektionen kunde jag. Japp, sen hade vi håltimme. Var i datasalen och åt lunch. Fiskbullar, helt okej. På engelskan så gjorde vi ett gammalt nationellt hörprov eller vad det heter. Sånna lysningssaker är jobbiga, så måste man skriva och lyssna samtidigt, och så äre alltid nåt jag inte fattar så blire fail. Nåt litet elakt ord. Ja, sen skulle min buss gå 3 minuter efter skolslutet så jag skulle springa till bussen, men såklart så ska folk ställa frågor om en sak vi ska skriva på måndagen, som är helt självklara för mig, vi slutar en minut innan bussen går och jag hinner inte. Jag sitter ute i kylan, även fast det är i solen så var det grymt tråkigt att sitta på en obekvöm träbänk i en halvtimme. Ja, men jag blev troligtvis lite brun, höhö, eller så blev mitt hår blondare. Det såg så ut när jag kom hem, fast det var nog bara något jag inbillade mig.
När jag kom hem skrev jag upp massa böcker på min boklista, ni ska se min syrras bokhylla. Hon har mest ungdomsböcker, jag ska läsa några i sommar så jag skrev upp dom nu. Jag var så uttråkad. Skrev upp hungerspelen med, även fast jag vet att vi ska läsa en bok om mod så passar den. Fast jag tänker kanske läsa den där boken 14 år till salu, och så kommer ju den där andra frostboken då ungefär så kan jag läsa den. Ungdomsböcker är mysigast att läsa på sommaren tycker jag. TJAT om sommarn nu. Förut var det bara tjat om först Harry Potter, sen Merlin och sedan Alex reads twilight, sen A very Potter musical ... Och nu sommaren och åka utomlands. Oh mai. Jag vara jobbig .-.

Aja, ikväll äre pizza och så. Händer inte så mycket, vill bara ha vår så man kan vara ute och jogga igen och vara med vänner utomhus. Fan va najs det kommer bli på somarkvällarna, det är såå MYS på mitt landställe :)



Midsommar nåt år :D

Funderingar

Hellu!
Det var temadag idag då. Vi såg först en film om förintelsen där Emerich Roth berättade om hans upplevelse där. Jag har somsagt hört det förr, men jag blir alltid lika förtvivlad. Det är så himla hemskt hur de kunde göra så där Låta dem svälta ihjäl och bara skjuta folk. Usch, asså. Det som jag tycker var jobbigast, en av sakerna, var att när tyskarna höll på att förlora fick de som orkade fly med dem, resten skulle till ett annat läger, de skulle bli avrättade. Emerich drog med sin sin pappa oh de gick, den fick de som inte orkade åka med en vagn bort och de blev så skjutna. Det var sista gången han såg sin pappa. Den gruppen som kom till det andra lägret de hade klarat sig eftersom räddningen hade kommit. Om han inte dragit med sig sin pappa skulle han kanske ha överlevt. Jag får ångest ._. Sen vare han Patrik som hållt på med droger och sådant. Jag bestämde mig redan när jag var liten att jag ska aldrig i mitt liv röka eller dricka alkohol. Aldrig. Nej, börjar man aldrig, blir man aldrig beroende.

Hemma så blev jag trött, som vanligt. Har gjort lite spanska och tittat på korten jag fick från Anna. Massa Harry Potter bilder XD Sen ikväll äre Sveriges värta bilförare så jag ska nog se det. På lördag äre final i mello. Sista året jag kommer titta. Jag kommer heja på bla. Saade, Swingfly och Moniker. Vill heja på Varga med men jag är inte så stort fan av den. För jag tror hon kanske kan vinna. Jag har aldrig fått uppleva att den jag hejat på vunnit i mello. Det suger ._.



Landet ^^

Varma minnen

Hoppas ni orkar läsa :D

Hade bara en lektion i skolan idag så jag tänkte skriva lite om gamla semesterminnen. Jag älskar att resa och längtar verkligen utomlands just nu. Har vart i Turkiet 4 gånger, Spanien 1 gång, Grekland 1 gång, Estland 1 gång och åland maaaassor av gånger.
Det jag tycker är mys när man precis har beställt resan, då fylls man verkligen av glada fjärilar och vill bara springa runt. Jag får en sådan hääärlig energi. Dagarna innan resan är också härliga, så är man spänd och förväntansfull. Om man åker på kvällen, som jag gjorde senast så går man hela dagen och är så himla happy. Kommer ihåg när vi åkte senast, då fixade jag mig hela dagen, för en flygresa XD Jag målade naglarna och höll på, ja men det ska ju hålla en vecka så jag fick ta genomskinliga på osv. Sedan åkte vi, hundarna sa vi hejdå till och så. Jag lyssnade på musik på mobben på vägen. Det är så myys, då är man påväg. Men när man ser flygplatsen och är på väg in, ja då äre verkligen så där jätte nervöst men man är så himla avslappnad och glad. Det är så svårt att beskriva. Men det är behaglig känsla iaf. Sedan skickas väskorna iväg och då äre verkligen så pirrigt på nå sätt. Då har man det avklarat. Sen så satte vi oss där vid affärerna. Jag satte igång och läste tredje twilight boken som jag då hade med mig. Det är mysigare att läsa på flygplatser ^^
När man väl är inne där på gaten och ska gå in då äre så att magen vänder sig typ. Fast jag är inte flygrädd, men det är endå nervöst. Jag brukar alltid sätta mig och tugga tuggummi och läsa på planet. När planet sätter igång brukar jag bli typ exalterad och sitta och glo ut genom fönstret. Det gör jag på hela uppstigningen. Jag tuggar skitfort på tuggummi för jag får lock i öronen lite. Får mest när man åker ner. Sen får man maten, den maten är fett god. Man får sitta och pyssla ihop. Sen dricker jag te och läser eller kollar på filmen. Senast vi åkte vara mellolåtar på en kanal på radion i planet XD Så jag lyssnade på manboy ^^



När jag var 1 år var jag i Turkiet. Det kommer jag inte ihåg. Sen var jag i Spanien, det kommer jag ihåg några saker. Hur det såg ut och så. Hade en kompis där som hette Myriel eller nåt, vi lekte med barbiedockor XD Sen badade vi i poolen och jag satt längst bak på en luftmadrass och landade bakåt och fick vatten i näsan. Sen hoppade en ödla på mina skor när vi var ute och gick en dag. Vi var på Teneriffa då iaf, mormor och morfar var med då också. Sen vare Grekland, vi var på en ö som hette Naxos. För att komma dit åkte vi buss från flygplatsen nerför ett berg. Alla var rädda utom jag XD Se åkte vi båt, kommer ihåg att mina byxor gick sönder där ._. Och jag tappade mitt örhänge i poolen. Min syrra åt massa tomarsoppa och jag vågade inte snacka engelska. Jag fick en Harry Potterhanduk och hitta ett bläckfiskskelett. Japp ._.
I Turkiet med hela familjen sen, gick i femman tror jag så hade poolen en bro över. Det varmys där. Vi träffade några från Norge och åt buffé. Alla Turkar kallade min syrra för 'Princess' för att hon var blond. Japp. Sen i början av juni 2008, gick i sjuan så var vi i Turkiet själva utan Pappa, Vi träffade kompisar där som jag snackar med ibland fortfarande. Har massa bilder därifrån fast de är på en skiva. Det finns en bild där jag ser assur ut för de tog kort när jag badade i poolen, och det gillade jag inte ._. En liten kille som hette Adam, men kallades Emil för han var så busig, vi träffade han och hans mamma iaf. Vi shoppade, var på stranden, ja ^^



Poolen.

Sen var vi hela släkten i Estland. Vi åkte sån där färja. Det var mys. Vi dansade, var ute på rundtur och handlade lite kommer jag ihåg ^^



En kyrka vi såg, det regnade när vi var där.

Senaste gånger jag var utomlands var förra året i somras. Vi åkte inte ensamma utan med några vänner. Det var jätte kul, vi åkte sån där båt och badade i en flod där det var kallt, vattnet var grönt för vattnet kom från bergen. Och så var vi på stranden, solade, åt god mat och shoppade. Vi matar alltid katterna när vi är utomlands, en som sov i min säng på dagen döpte vi till Moody för han kunde bara gå på tre ben. Fast han hoppade alltid ut efter en halvtimme eller så, men han var söt.

Nu hände det något så jag kan inte ladda upp fler bilder .__.

Sommar, sommar, sommar ...



FATTA HUR MYCKET JAG VILL HA SOMMAR! GAAH! Titta bara mysbilden på berget någon härlig kväll. Fan, nu längtar jag bara ännu mer. Dumma snön kan gärna smälta, men den lyssnar inte på mig. Den har bestämt sig för att snöa mer nästa vecka. Det suger.

Jag känner att min hjärna är för full av bitterhet just nu. Allt jag tar mig an att göra blir fail. Jag faller lätt i gråt och vill inget annat än att bara sova. Det jobbiga är att jag har en jätte jobbig magsmärta. Det är skit jobbigt. Hoppas det försvinner snart, annars blir jag sur. Ja.
Vi hade engelska nationellatestgrejs för vi skulle träna. Gick väl bra hoppas jag. På So:n så skrev vi av saker om socialismen och diskuterade lite osv. På lunchen var vi några som diskuterade boken vi läser och ska skriva recension på imorn. Ungefär samma åsikter. Och sen snackade vi om twilight. Jag var typ den enda som läst alla böckerna så jag fick berätta vad som händer i failboken, den sista breaking dawn. Så vi diskuterade lite om den. Nope, jag är absolut INGET fan. Jag gillar dem inte, de är för fake. Miljön är fin men resten kan ta sig. De får varann för snabbt och Edward är en älva som glittrar i solen.
På teatern vare fail. Alla va bra utom jag.. Jag kände det som om det var våran första teaterlektion. Jag fick verkligen känslan som jag hade för ett halvår sen då jag började gymnasiet. Men det var en annan, föredetta elev så gjorde övningar med oss.. Vet inte om det var osäkerheten eller otryggheten som gjorde mig fett blyg.
Jaja, sen gjorde vi en liten minipjäs med manus på teaterhistorian. Vi spelade en kort scen med typ en familj där pappan offrar en dotter, mamman dödar pappan, min karaktär Elektra vill mörda mamman men den andra syrran vill typ inte. Vi spelade inte dödsscenerna utan typ övertalningen eller vad man säger.

När jag kom hem dog jag. Nu lever jag lite halvt. Vi ska äta snart. Har bara en lektion imorn, svenska. Yeey.

Fram och tillbaka

Tjo!
Första dan efter lovet idag. Det var helt okej. Jag har av någon outgrundlig anledning ganska mycket skolenergi. Den kom tillbaks när jag satte mig ner i bänken på första lektionen, som var matte. På svenskan hade vi förberedelselektion inför på torsdag då vi ska ha heldags tema, vi ska lyssna på Emerich Roth. Lyssnade på honom i 8an. Filmen vi såg var tredje gången för mig, såg den i sjuan och åttan. Har alltid tyckt att den var hemsk men det var liksom som man förstod eller vad man ska säga. Men det var så hemskt när de avrättade folk och höll på och krigade. Ångesten kommer tillbaka. Jag fick det när vi såg filmen de andra gångerna med. Usch asså, att nån ens kan komma på tanken att mörda folk. Det är vidrigt. Ja, jag grät.

På naturkunskapen var jag, Ella och Jenjen i datasalen och fixade vår powerpoint. Vi flummade lite och jag tyckte det var roligt och söka på bilder och titta på skärmen när de rörde sig. Hööh, ja.
På teatern hade vi teaterhistoria. Först fick vi frågan vad vi täntke på när vi hörde det. Jag ba "Historia om teater" Mycket klyftigt. Men jag sa annat med. Vi fick sedan tänka på våran historia när vi föddes, hur det var då.
Vem är jag? Mitt ursprung?
Det var två frågor man skulle fundera över, typ. Ja, typ hur vore världen om folk inte tänkte så? Men ja, jag kom på precis innan att man kunde ju låtsas, lärarn sa att man kunde men då hade jag inte förberett. Det fanns en häxhatt så jag kunde dragit på med någon ökänds trollkarls eller häxas födelse. Man skulle låtsas att det var ens egen, eller berätta sin egen. Jag vet dock inte så mycket om min. Fick veta när jag kom hem att vi åkte hem från BB dan efter, jag föddes på kvällen, men det är inte så som finns att berätta. Sedan berättades det om gudar och myter. Lite intressant, men inte så kul att man skjuter i höjd direkt.

Började med skinnjackan idag. Det var så kallt men jag vill inte vara fast i vinterjackan längre. Jag känner mig verkligen instängd i den. Därför vill jag ha vår, då kan man vara sig själv på ett annat sätt. Så när jag var ute med hundarna sen vare vinterjackan som man fick använda. Jätte naijs.



Från Turkiet 2008 I think. Jag vill utomlands nu!

Längtar

Sommar <3


Lång jävla testgrejs

Ett förhållande: Nope
En bästa vän: Aa ^^
Haft ett seriöst förhållande: Nix
Dejtat en av dina bästa kompisar: Haha, nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Absolut XD
Fått ditt hjärta krossat: Japp ..
Haft ett one night stand: Nope
Skrikit åt en lärare: Ja, faktiskt. Spanskalärarn i nian .-.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Nix
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nope
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nee, tror inte det
Snusat: Nope
Rökt: Tror jag smakade när jag var skitliten av mamma. Ja, jag var puckad då. Men jag kan likväl ha drömt

DAGENS:

Klädsel: Helgklädsel = Munkjacka och mjukisbraller
Smink: Lite mascara kvar sen igår
Frisyr: Utsläppt
Låt: Haha, vi lyssnade mellolåtarna i bilen. Så det blir väl Saades lilla discogänga XD
Vill ha: Sommar
Saknad: Mitt liv .-.
Köp: Nope
Godis: Har ätit massvis under lovet men nu blire stränga tag igen.
Attityd: Sur.

FÖRSTA:

Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: Usch, fy fan! Yeah, seriously ..
Bästa kompis: Oh, men de är ju typ alla små flummisar i klassen då + alla gamla som man inte träffar men saknar så mycket :( <3
Kärlek: Hm, första riktiga var nog den där .. ja han ._.
Semester: Turkiet när jag var 1 år! ( Har vart där 4 gånger totalt nu XD )
Jobb: Sälja saker med scouterna. Det är det jag kommer ihåg.
Köpta skiva: Huh, det kommer jag inte ihåg. Köper inte så mycket skivor, spotify är bättre ^^
Riktiga kärlek: Ja, han som jag skrev där uppe men jag skrev inte det så han förblir anonym.
Piercing: Örhängen
Konsert: Diggiloo, men jag var i gloden för ett år sen och såg mellogenrepet. Salem :)
Fylla: Nej, jag håller inte på me sånt .-.

SISTA:

Personen som smsade dig: Anna Hyper, ja de är en vecka sen men min mobbe funkar inte på landet.
Peronen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde: Ogne bostad XD ( Räknar bort att jag ringde syrrans när hon tappa bort den idag .. )
Personen du sa jag älskar dig: Öhhhh
Alkoholdrycken: Ehhh, smaka vin när jag var liten .-.
Bilfärd: I eftermidddas från landet.
Filmen du såg: Huh, såg en film i fredas lite som hette Grabben i graven bredvid men en hel film. Då vare när jag och syrran såg på Björnbröder på lovet. Gullig film. Ja, blev rörd. Hade inte sett den på evigheter.
Gången du grät: Räknar det som man gråter för man är så förbannat jävla arg? Fast, jag tänkte på en person som stupar i sjunde HP då fick jag en tår .-.
Måltiden: Middag, mos och korvgrya

SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: Ja
Våga hoppa bungyjump: Ja
Våga Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Skulle våga, men inte vilja.
kunna Kalla dig själv lycklig: Inte nu
Hellre ta bilden än vara med på den: Ibland
Kunna gråta över en kille: Nån tår kan väl komma
Kunna gråta över en tjej: HÖH NEJ!
kunna Ljuga för någon: Vita lögner är inte lögner ._.
Kunna springa 50mil: Om man har typ tuuuusen pauser!

VAD:

Gör du just nu: Lyssnar på Christian Walz och gör det här dumma testet
Ska du göra imorgon: Skola, plugg.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Peppar lite.
Har du med dig in på bion: Dricka.
Är det för färg på dina byxor: Svarta.
Är det för väder hos dig just nu?: Det börjar bli kväll men det är blå himmel.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Om han ser bra ut och om han är lång.
Skulle du göra om du vann på lotto: Kuta runt och vara skitglad.

7 SAKER DU
HAR PÅ DIG

1. Mjukisbraller
2. Linne
3. Munkjacka
4. Strumpor
5. Klocka
6. Halsband
7. Underkläder

BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Nää.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 jävla år .-.
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Japp, om man kallar skryta och inte får säga för att hon vill va cool så ja .__.
Använder du huvtröjor: Ibland, helger oftast
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Det är bra som det är.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Vror på vad ämnet är.

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: När jag var 14-15, det var sista somrarna med mina gamla bästa vänner. Saknar somrarna när vi var små :'(
Sova på sida, mage eller rygg: Rygg oftast, ibland sidan.
Kramar eller kyssar: Kramar ^^

HUH, kopierade den här från min gamla blogg, var kul och se vad jag hade skrivit förut XD

Amatörer på upptäcksfärd

Hellu!
Nu är jag hemma igen efter lovet. Vi hade kul igår näre var släkträff eller vad man kallar det. Först kom mormor, morfar, Carina och my och så käkade vi. Sedan var vi de tre musketörerna ute och vandrade nere vid klipporna. Mycket snö, mycket is. Greta tappade sin boll i vattnet så vi klättrade ner och hämtade den från isvattnet. När de åkt kom min moster, Vallen och deras hund Tobbe. Tobbe är så gullig för han är så snäll och kommer alltid och ska bli klappad. Det är gulligt. Och ja, vi var ute och gick med Vallen och hundarna ute i kylan. Sedan berättade dom att i september ska de åka till Mallorca. De grodde som ett frö och ja, vi ska kanske hänga på. Man ska inte åka utomlands med bara familjen. Det var okej när man var yngre men va fan, familjen träffar man ju ändå 24/7 så då vill man ju ha med sig lite annat folk. Jag märker själv hur jag börjar bli lite trött på familjen, särskilt efter loven märks det, då orkar jag knappt stå emot raseriutbrotten som kommer .__.



Bild från nåt sportlov på stranden. Sitter och kollar in min gamla blogg, hittar massvis med bilder som jag trodde var borta för alltid. Hittade min gamla favvobild på stranden, men den lägger jag inte upp nu ^^

Jag tror jag inte har sagt det men jag har fått ännu en idé som börjar gro i huvet. Yes, inte fantasy. Believe it or not.

Spidermannörd

Ja, man kan nog säga att jag blivit liite av en spidermannörd. Har sett tredje filmen förut som var igår men jag kom inte ihåg så mycket. Men han Peter Parker är såå söt! Ja, han var sötast i första filmen men han har inte falnat så mycket! Jag måste se tvåan, fast jag tycker att 1 och 3an verkar som om de ska vara efter varandra.



Imorn kommer nästan hela tjocka släkten vara här. Det kommer bli mys ^^

Here I am

Internet har inte funkar ett skit men nu gick det! Yaay! Det som suger är att jag får skriva om inlägget igen för någott hände med blogg.se FAN! Sur .__.
Men jag har haft kul de här dagarna. OH, orkar inte skriva om allt. Hade skrivit så jävla mycket. Usch, fan, helvete. Nej, inte svära mer .-.
Ja, i måndas klippte jag mig. Hos mormor och morfar på kvällen ägde jag och syrran på kort och vann över honom på både vänd tia och svarta maja. Första gången det hände som morfar kom sist i en omgång. Its true. Han blir aldrig.
Och i tisdag grillade vi korv utomhus. Det va myyyys. Yes, och igår var vi på åland. Hela familjen vann priser på frågesporten. Jag vann drinkkupong, mamma billjett att åka igen, morfar vann också billjett men Jossan fick den eftersom hon skriver hans svarslapp, även fast han inte vill va med ^^ Han vann förra gången med när syrran skrev XD Och pappa vann förstapris som var smörgåsbord. Han och nån annan skulle sjunga varannan låt, lite av en .. och ja. Jag typ nästan skrek av garv!! Fast jag var den enda i familjen som visste var Bob Dylan heter på riktigt. Robert Zimmerman. Haha XD
Och ehm, idag fyller min lillasyrra 15 år. Grattis till henne. På lördag äre släktfesten. Min kusin och hennes mamma ska komma, great, och mormor och morfar såklart och sen min moster och hennes man. VALLEN XD Vallen är min favvo släkting ^^ Han är som en lekfarbror, han var det jämt när vi var små och hälsade på hos dem :D Ja, jag är glad :)

                                


RSS 2.0