Kom vår!

Hellu!
Ja, jag har haft lite pendlande humör idag. Vet fortfarande inte vad det beror på. Vi hade i alla fall matte i morse. Sen på samhällskunskapen så hade vi lektion om temdagen, den med förintelsen och så. Vi gjorde lite övningar och skrev en reflektion. Sen vare mentorstid och teater. Vi hade idag ljusteknik, eller vad det heter. Vi fick lära oss en massa om hur lamporna fungerar och lite om hur man sätter ljus osv. Det var ganska så intressant.

Jag känner att våren närmar sig, det måste vara över 0 grader dygnet runt i en vecka för att det ska räknas som vår. Ja, jag försöker just nu avvärja mig från datan och teven. 1 timmes datatid/dag och 2 timmar tevetid/dag. Bara det att jag såg the voice i morse så jag har ca 1 timme och en kvart kvar. Men strunt samma.
Kollade på en väderhemsida, inom de 10 närmsta dagarna kommer det vara minusgrader på natten så våren kommer väl till april skulle jag tro ...

Men ja, när jag kom hem satt jag ca en halvtimme och läste tidningar. Höh, ja. Och ja, man får lite ångest med de här kärnkraftverken i Japan. Det kommer komma radioaktiv strålning hit men den kommer inte vara skadlig. Men det är fan ändå läskigt. Kan inte de där riksdagssnubbarna komma på fler sätt att få energi på? Det är väl bara att sätta fart på ett hjul som får nån annan grej och snurra och så får den saken det första hjulet att snurra. Då är den ju inte beroende av någonting, bara någon som snurrar igång den. Jaja, ingen fattar mina konstiga idéer ... Ska fan maila han riksdagskillen vi träffade i riksdagen med klassen och fråga hur man blir en ledamot. Jag är jävligt rädd för det som händer med miljön just nu. Inte bara kärnkraftsverken. Men det med oljan och bilarna också. Folk borde återvinna mer och släcka lampor i rum de inte är i!



Den här bilden är tagen på något påsklov. Om det är förra, eller förr förra året vet jag dock inte ...

Kommentarer
Postat av: Frida

SVAR: Hittills gillar jag Flickan från ovan :) Älskar språket och beskrivingarna i den ! :P

2011-03-15 @ 18:58:56
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Frida

SVAR: Gone som film?? Nä inte vad jag vet...

2011-03-15 @ 18:59:47
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: KUNG SALLY

HAHA jag har skaffat blogg nu och kämpar att hantera den seriöst :D



http://www.sallyzar.blogg.se

2011-03-15 @ 19:17:40
URL: http://sallyzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0