Så länge vi båda andas - va?

Hej!
Idag har jag inte gjort någonting! Sitter just nu och lyssnar på Jonas brothers, har aldrig vågat lyssna på dom förut men dom e faktiskt bra! :D Annars ikväll blire som sagt sista avsnittet av Demons, synd att det slutar. Var lite för få avsnitt .. Vet inte om jag ska gå iväg och träffa kompisarna ikväll, känner mig astrött och förkylningen tycks komma tillbaka lite, jobbigt ..

Btw, läste klart Tales of beedle the bard igår. Den var lite .. svår eller vad man ska säga. En massa konstiga ord som man inte fattade, men helheten ja. Det var kul att läsa Dumbledores anteckningar, det stod en massa fakta om personer på hogwarts osv.
Sedan läste jag lite ur Så länge vi båda andas. Bella har blivit en vampyr nu. Alltså, det känns askonstigt. Varför ska hon vara värsta superhjälten och kan stå emot om en människa går förbi liksom? Nej, det känns lite konstigt ..
Hela boken är helt .. upp och ner vänd. Eller vad ska man säga. Den är bara väldigt konstig. Jag har aldrig riktigt varit ett stort fan av Bella och Edwards kärlek men det blir fan värre i fjärde boken när de gifter sig och deras 'halvvampyr' kommer. Måste läsa klart den men boken är ändå failad!! Jacob är den enda bra karaktären i den boken + alla andra varulvar!



Vad ska man se nu på lördagar nu när både Merlin och Demons är slut ..


Kommentarer
Postat av: F

Frågestund på bloggen alla kommenterar http://tyypfrida.blogg.se

2010-09-11 @ 18:06:21
URL: http://tyypfrida.blogg.se/
Postat av: Frida

Skönt att det finns någon som också gillar Jacob i sista boken :P alla hatar honom typ

2010-09-11 @ 18:58:36
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Frida

SVAR: ärligt talat så har jag inte börjat än, men säg vilka färger du skulle vilja ha på bloggen så fixar jag det. Måste ha något att utgå ifrån

2010-09-11 @ 21:55:07
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Frida

SVAR: Jo det kan man :P

2010-09-12 @ 15:07:00
URL: http://photosandbooks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0