Film och Pumpor

Hellu!
Igår var vi hos my då. Vi käkade tårta, skit god, körde dansmatta och så. Har inte kört dansmatta på tusen år så det var jätte kul, fick ganska bra resultat ^^
Läste sedan klart dear nobody. Det slutade inte lyckligt som jag hoppats men slutet va inte för dåligt. Kanske ska säga vad boken handlar om. Det är en tjej som heter Helen och hon blir gravid med sin pojkvän Chris och de vet inte vad de ska göra och så vidare.
Jag fick låna några Jane Austen filmer av min kusin. Jag och syrran såg på En ung Jane Austen, den är skit bra! Sen såg jag på Northanger Abbey. Den boken har Jane Austen skrivit och var jätte bra. Den handlade om en tjej, Catrine som fick bo hos några släktingar i Bath några veckor då träffade hon en präst, Henry Tilney ( Som var skiiit söt ) och ja. Det är lite trubbel men det blir lyckligt slut.
Sedan i morse såg jag på den sista, Mansfield Park. Den var lite svår att fatta men det var en tjej som jobbade eller något på ett gods och så vare en kille som frågade om hennes hand men hon ville inte och så gillade hon en annan. Bla bla. Det var Jane Austens favorit men jag gillade den inte alls!

Idag har jag och syrrans gjort pumporna. Har annars bara kollat på tv, det har vart så dåligt väder. Men jag har varit ute med hundarna lite.






Fina va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0