Sommar, sommar, sommar ...



FATTA HUR MYCKET JAG VILL HA SOMMAR! GAAH! Titta bara mysbilden på berget någon härlig kväll. Fan, nu längtar jag bara ännu mer. Dumma snön kan gärna smälta, men den lyssnar inte på mig. Den har bestämt sig för att snöa mer nästa vecka. Det suger.

Jag känner att min hjärna är för full av bitterhet just nu. Allt jag tar mig an att göra blir fail. Jag faller lätt i gråt och vill inget annat än att bara sova. Det jobbiga är att jag har en jätte jobbig magsmärta. Det är skit jobbigt. Hoppas det försvinner snart, annars blir jag sur. Ja.
Vi hade engelska nationellatestgrejs för vi skulle träna. Gick väl bra hoppas jag. På So:n så skrev vi av saker om socialismen och diskuterade lite osv. På lunchen var vi några som diskuterade boken vi läser och ska skriva recension på imorn. Ungefär samma åsikter. Och sen snackade vi om twilight. Jag var typ den enda som läst alla böckerna så jag fick berätta vad som händer i failboken, den sista breaking dawn. Så vi diskuterade lite om den. Nope, jag är absolut INGET fan. Jag gillar dem inte, de är för fake. Miljön är fin men resten kan ta sig. De får varann för snabbt och Edward är en älva som glittrar i solen.
På teatern vare fail. Alla va bra utom jag.. Jag kände det som om det var våran första teaterlektion. Jag fick verkligen känslan som jag hade för ett halvår sen då jag började gymnasiet. Men det var en annan, föredetta elev så gjorde övningar med oss.. Vet inte om det var osäkerheten eller otryggheten som gjorde mig fett blyg.
Jaja, sen gjorde vi en liten minipjäs med manus på teaterhistorian. Vi spelade en kort scen med typ en familj där pappan offrar en dotter, mamman dödar pappan, min karaktär Elektra vill mörda mamman men den andra syrran vill typ inte. Vi spelade inte dödsscenerna utan typ övertalningen eller vad man säger.

När jag kom hem dog jag. Nu lever jag lite halvt. Vi ska äta snart. Har bara en lektion imorn, svenska. Yeey.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0