Amatörer på upptäcksfärd

Hellu!
Nu är jag hemma igen efter lovet. Vi hade kul igår näre var släkträff eller vad man kallar det. Först kom mormor, morfar, Carina och my och så käkade vi. Sedan var vi de tre musketörerna ute och vandrade nere vid klipporna. Mycket snö, mycket is. Greta tappade sin boll i vattnet så vi klättrade ner och hämtade den från isvattnet. När de åkt kom min moster, Vallen och deras hund Tobbe. Tobbe är så gullig för han är så snäll och kommer alltid och ska bli klappad. Det är gulligt. Och ja, vi var ute och gick med Vallen och hundarna ute i kylan. Sedan berättade dom att i september ska de åka till Mallorca. De grodde som ett frö och ja, vi ska kanske hänga på. Man ska inte åka utomlands med bara familjen. Det var okej när man var yngre men va fan, familjen träffar man ju ändå 24/7 så då vill man ju ha med sig lite annat folk. Jag märker själv hur jag börjar bli lite trött på familjen, särskilt efter loven märks det, då orkar jag knappt stå emot raseriutbrotten som kommer .__.



Bild från nåt sportlov på stranden. Sitter och kollar in min gamla blogg, hittar massvis med bilder som jag trodde var borta för alltid. Hittade min gamla favvobild på stranden, men den lägger jag inte upp nu ^^

Jag tror jag inte har sagt det men jag har fått ännu en idé som börjar gro i huvet. Yes, inte fantasy. Believe it or not.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0