I'm alive

Yeah, jag har inte skrivit på hela dan men har haft en stor jävla anledning. Gjorde läxorna efter skolan och satte mig ner och fortsatte läsa svart ängel, house of night serien. Hade inte kommit så långt så de hade inte hänt så mycket men nu har jag läst i flera timmar, jag praktiskt taget sögs in i boken. Jag kom på mig själv med att viska det jag läste. Allt, inte bara replikerna liksom. It was weird ... Men asså, de är bättre än Harry Potter. Ja, ni läste rätt. Lite HP-fanet har gått från HP-älskande till coola vampyrer-älskande. Asså, jag e inget stort fan men böckerna äger. Visst, HP var kul men när man varit så 'upsest' som jag var så tröttnar man. Den tilltalar mig inte längre, läst böckerna för mycket. När man läser house of night så kan man inte sluta. Avslutar man ett kapitel hinner ens ögon före hjärnan och man har redan börjat på nästa. Men jag klagar inte. Måste bara plugga lite imorgon. Annars kommer jag väl sitta helt fast och bara läsa, läsa och åter läsa.
Ja, men blev helt förstörd när jag läste att James Stark dog. Fan. Han verkade så söt ( ja, de beskrivs ) och han kunde hantera båge ( + ) och så var han djurvän. Aa, han hade en hund och liksom. Han verkade så snäll och så bara dör han. Fan. Han var på nattens hus i en dag bara. Neferet, typ rektorn på skolan ( kallas översteprästinna där ) hon är så evil och en bitch. Ja, hon blev helt överväldigad av glädje när hon fick veta att han dog. Men bara huvudkaraktären Zoey såg de. Men de är klart, bitchen fick ju en extra krigare till sin armé. Och en bågskytt dessutom. Nej, jag vill tillbaka till boken!
Tror inte nåt suttit och läst det hära, om någon gjort det tvivlar jag på att någon fattar vad jag svamlar om.

Kanske ska säga vad som hände på djungelboken igår. Den var underhållande och jävligt kul. Bratsaporna Noppe och Joppe var sköna. TransBaghera ( ja, han va de ) va rolig han med. Baloo va bara för skön när han skulle nocka alla med sina boxnings handskar. Men det var grymt bra story. Skulle gärna se den igen! Kostar bara typ 125 kr ungdom så jag rekomenderar att gå och se den! Ni kommer inte ångra er i så fall!

Idag får ni klara er utan bild. Har alla på andra datan där jag också har novellen så ni får utsäkta mig lite. Den datan har typ fått fnatt också.

Men jaja, Bye!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0