Nej, inte sjuk nu ... :(

Tja tja bloggen!
Haha, det låter så töntigt ^^ Men ja, vi hade svenska i morse. Inget konstigt men det, spanska efter lunch och teater. Jag och Jenny var i logen och läste igenom replikerna. Dom sitter :) Sen fick jag spela Helena igen, det är väl helt okej, bara liite jobbiga att komma till en sån här grej där jag inte ens ska vara med, jag har inte sett hure va från början + att ja, de blir bara lite förvirrande när jag inte kan läsa med inlevelse för jag vet ingenting om karaktären! Det dåliga med idag då, när jag kom hem kände jag av halsen. Asså vem är det som går till skolan sjuk? .__. Ja, ska ta en kopp te sen och hoppas de blir bättre. Jag får inte bli sjuk nu. Då förstörs allt, det räcker med att två i klassen vart borta i båda mina scener så vi kommer ingen vart känns det som. De blir så svårt när man ska lära upp den andra med allt vi kommit på nu när de varit borta. Men ja, vi har 1,5 vecka på oss, och då äre ju heldagar. Det ska nog gå bra, men jag kan inte göra något åt att jag känner mig lite nervös. Spänd och förväntansfull.

Men ja, måste gå igenom naturkunskapsfrågorna igen. Prov imorn. Great.

Mene, ni som läste min Jacob sak, en del blev inte så nöjda med slutet och ja, nu funderar jag på att skriva min nya egna grej. Asså manuset, att skriva det som bok först. För har liksom inte lust att sitta och skriva repliker just nu. Kan säga att det är fantasy, men om ni vill att jag ska skriva, släng in en kommentar. Skulle uppskatta det.


Kommentarer
Postat av: sandra

sv: nja, den handlar ju bara om att han tror att han kan få varje tjej, men han kan inte få henne, så han jagar henne. typ.

2011-02-02 @ 18:54:30
URL: http://sandrainkila.blogg.se/
Postat av: Lovisa; Livet i Portugal

Söt blogg! :) Krya på dig!

2011-02-02 @ 18:57:19
URL: http://lovvann.blogg.se/
Postat av: Ashley

Ah Julia jag ber till gud att du inte har det jag har för jag mår så jävla pissigt jag har inte haft någon röst på tre dagar och idag har jag haft värsta huvudvärken och är skit snuvig så be!!!!!

2011-02-02 @ 21:31:37
URL: http://ashleyj.blogg.se/
Postat av: Frida

SVAR: TACK :D

Jag är sjuk... :(

2011-02-03 @ 11:49:38
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: tack!



haha vilken rolig bild! :D

2011-02-03 @ 16:00:45
URL: http://sandrainkila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0