HOOST!

Heej!
Hoppas ni mår bra. De gör inte jag. De bad mig gå hem i skolan men jag vägrade. De va ju bara 2 dagar kvar till frilagda veckor så varför ge upp nu på upploppet? Absolut inte. I never give up.
Men ja, vi hade naturkunskapsprov imorse då. Jag gjorde fel på en fråga, men hur fan ska jag veta att han menar ryggradslösa och ryggradsdjur? De stod fan inte ens på kriterierna. Fail på dig ...
Aja, på idrotten märkte jag av att jag mådde allt sämre. Började hosta. Sån där jobbig rethosta så det känns som om halsen ska gå av typ. Ja, inte kul. Samhällskunskap, vi såg filmer och sånt om socialismen. Nej, de va ingen idelogi som jag höll med på. Den va weird, massa svagheter i deras argument att det fungerade inte för mig.
Matte, fick Mvg på provet. Det va kul, fast det visste jag innan men att få se provet med egna ögon. Ja, då blev jag lite glad :D

Mm, funderar starkt på att börja skriva min fantasy sak. Det är inte bara fantasy, utan liksom många grejer. Går inte att förklara, den är speciell. Ja, men vill ni läsa så som sagt skriv en kommentar.



Fin bild på vovvarna från Fridas blogg. http://photosandbooks.blogg.se

Har hälften av boken kvar som vi började läsa i måndas. Den är bra, har ju aldrig läst någon bok innan som är skriven på det sättet. Det är coolt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv: FYFAN VAD JÄVLA ÄCKLIGT !!!!

2011-02-03 @ 17:07:27
URL: http://sandrainkila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0