Brittisk film

Jag är heelt slut. Vaknade 6.40 imorse för att syrrans alarm ringde. Lite fail, men ja. Jag satte mig vid tvn och kollade en av de tre brittiska filmer jag fick i födelsedagspresent. Kollade på en som hette Far from the madding crowd. Var lite skeptisk i början men den blev bättre och bättre. Det var 4 avsnitt, såg alla. Avsnitt 3 och 4 var nog de mest spännande.
2an var väl helt okej, men 1an var liksom början. Jag skrek där till och med och började gråta, det var så hemskt. Är ju djurvän ._. Kan inte avslöja vad som hände, det blir ju spoiler .. Fast ni kanske inte ska se den? Ja, en kille som hette Gabriel, han var en fattig farmare och han hade ganska mycket får. Han hade en hund som var lite olydig. Så hade hunden en natt råkat skälla på fåren, och lett dem till ett stup där alla ramlade ner och dog. DÅ SKÖT HAN HUNDEN!! Det var så himla hemskt, hunden var så himla söt. Usch vad jag hatade honom efter det, men det glömde man bort , Gabriels karaktär var fett snäll. Tjejen, Bathsheba nånting var liksom huvudkaraktären, Gabriel var det först men hon tog över. Sen kom det en annan gubbe och ville ha henne för hon skämtade med honom och skickade ett valentinesbrev. Sen vare en annan kille, SKIT SÖT! Han lät som han Alex Day ( Alex reads twilight ) och han var fett lik! Jag blev typ jätte paff, aa. Han skulle gift sig med han gubbens dotter (han tog hand om henne iaf) men det blev strul och sen gifte han sig med Bathseba och sen dog hon dotten Fanny och han blev så ledsen för deras son dog med. Usch.
Sen så tog han livet av sig, eller man skulle tro det för han dök upp den på en teaterscen och sedan på en julfest, då sköt den där gubben honom för han ville gifta sig med Bathsheba men då kom han ju då kunde han inte det. Han hamnade i fängelse och Bathsheba gifte sig med Gabriel, som jag trott från början. The end!
Den var riktigt bra, rekomenderar den starkt!

Har inte så mycket att göra idag, ska plugga, se på Merlin .. Typ det!Kvällens avsnitt är en av mina favvosar från säsong 1! Arthur dödar en enhörning (taskigt ) och släpper lös en förbannelse över camelot! Ses 18.15 svt2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0