Julkänsla

Idag har jag haft tråk. På eftermiddagen satte jag och syrran på en julfilm. Julfritt. Den handlade om en man och ett kvinna, kommer dock inte ihåg namnen, men deras dotter Blair skickar till Peru och de blir deras första jul utan henne. Så, de bestämmer sig för att åka på kryssning och strunta i julen och inte ta frma julpynt och så vidare. Grannarna blir sura när de inte tar fram det och inte ska ha sin årliga julfest. Men sen ringer Blair och ska tydligen komma hem till jul och de måste fort sno ihop skinka, gran och gäster. Grannarna hjälper till, för Blairs skull. Den var bra, men filmer där det blir 'fail' hela tiden blir jag så irriterad. När allt går åt skogen och allt går åt helvete. Det blir jobbigt i längden.

Ja, vi hade ännu mer tråk så vi satte på ännu en julfilm. Polarexpressen. Det är en animerad film som jag satte kanske en gång innan. Den är mys på nåt sätt. Det är barn som plockas upp, en av dem är, ja han huvudrollen typ. Och så äre en konstig konduktör och massa problem under resan till nordpolen med renar i vägen och isiga rälsar. Men den är ändå så dära, julig. De är påväg till tomten, kanske därför. Fast jag skulle nog inte rekomendera den till lite äldre, visst, den kan va mys ändå men för yngre som tror på tomten blir den nog bättre. För det är vad den lite handlar om, han börjar sluta på tomten. Därför blev han uppplockad.



Och nu på kvällen såg vi på Grinchen - julen är stulen. Är lite trött på julfilmer nu men jag har i alla fall über mycket julkänsla. Men filmen handlar om 'Whoerna' som bor i en 'whostad' och de ser ut som råttor nästan med stora framtände och sånt. Det finns en Grinch, som hatar julen. Han är egentligen ett troll men han hamnade fel och på grund av en händelse i sin barndom så flydde han till bergen. Aja, men en liten 'Who', Cindy Lou så blev han nerbjuden till staden. Men de hatar honom för han avskyr julen. Men Cindy Lou gillar honom. Och sedan vill han förstöra julen till varje pris, han bygger en flygande släde och klär ut sin hund Max till en ren, rudolf. Och sedan stjäl han alla julklappar och mat och ska sedan kasta ner det för ett stup. Men sedan inser han att julen inte bara handlar om presenterna, utan att det är mycket mer. Hans hjärta blir 3 gånger störra, för i början kollar han på något och hans hjärta är jätte litet för han är så dum. Aja, men han räddar Cindy Lou, som satt högst uppe på släden med de stulna julklapparna och beger sig ner mot staden där han blir varmt välkomnad.
Filmer var jätte bra, och komisk. Jag skrattade en hel del. Jim Carrey spelade Grinchen. Och det gjorde han väldigt bra.



Ja, Grinchen ser inte så värst trevlig ut. Men tänker man på att det är Jim Carrey är han inte lika obehaglig. Tjejen är Cindy Lou.

Kommentarer
Postat av: Denise*

Jättefin blogg!

Ställ gärna en fråga till min frågestund på bloggen=)

2010-12-18 @ 23:38:23
URL: http://missdeenise.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Dagens lucka är nu öppnad. kolla om det va du, om inte kan du anmäla dig till lucka 20 redan nu i samma inlägg

kram

2010-12-19 @ 12:16:58
URL: http://liindblaads.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0